Valorant ve Minecraft'ta tam ekran yapınca oyun çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

fgsamsun

Centipat
RAM
8gb
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
intel i5
Normalde hiç bu sorunu yaşamıyordum bir gün oyuna tekrar girdiğim zaman oyunu tam ekran yapınca oyun çöktü. Oyunun ayarlarından da tam ekran yapsam, F11 ile tam ekran yapsam da yine sonuç aynı oyunun sitesine destek kaydı açtım 2 gündür yanıt yok. Ayrıca bunun gibi bir sorunu Valorant'ta da yaşıyorum tam ekran moduna aldığım zaman oyunun ekranı fotoğraf gibi donuyor bu sebepten pencereli tam ekran modunda oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim. (ayrıca admin düzeltmiş minecraft kısmı cr olacak)

Son düzenleme:
Normalde hiç bu sorunu yaşamıyordum bir gün oyuna tekrar girdiğim zaman oyunu tam ekran yapınca oyun çöktü. Oyunun ayarlarından da tam ekran yapsam, F11 ile tam ekran yapsam da yine sonuç aynı oyunun sitesine destek kaydı açtım 2 gündür yanıt yok. Ayrıca bunun gibi bir sorunu Valorant'ta da yaşıyorum tam ekran moduna aldığım zaman oyunun ekranı fotoğraf gibi donuyor bu sebepten pencereli tam ekran modunda oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim. (ayrıca admin düzeltmiş Minecraft kısmı cr olacak)

Muhtemelen Windows 11 ile alakalı sistemden sisteme farklı optimizasyon sorunları çıkıyor Valorant'ı pencereli tam ekran oyna ya da Windows 10 yap

Geri
Yukarı