alimsrs Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Satın alımını gerçekleştirirken bir hatayla karşılaştık. Daha sonra tekrar dene. Hatası ile karşılaştım bunun bir çözümü yok mu?
Satın alımını gerçekleştirirken bir hatayla karşılaştık. Daha sonra tekrar dene. Hatası ile karşılaştım bunun bir çözümü yok mu?
Tolga Orçun Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 261 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #2 alimsrs dedi: Satın alımını gerçekleştirirken bir hatayla karşılaştık. Daha sonra tekrar dene. Hatası ile karşılaştım bunun bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Valorant'tan alma bence kabasakal klassgame gibi siteler hem güvenilir hem daha ucuz.
alimsrs dedi: Satın alımını gerçekleştirirken bir hatayla karşılaştık. Daha sonra tekrar dene. Hatası ile karşılaştım bunun bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Valorant'tan alma bence kabasakal klassgame gibi siteler hem güvenilir hem daha ucuz.
alimsrs Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 Tolga Orçun dedi: Valorant'tan alma bence kabasakal klassgame gibi siteler hem güvenilir hem daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede e-pin gelir?
Tolga Orçun dedi: Valorant'tan alma bence kabasakal klassgame gibi siteler hem güvenilir hem daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede e-pin gelir?
Tolga Orçun Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 261 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #4 alimsrs dedi: Ne kadar sürede e-pin gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam kısa sürede teslimat var yani bekletmiyorlar.
alimsrs dedi: Ne kadar sürede e-pin gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam kısa sürede teslimat var yani bekletmiyorlar.
demiraliq Femtopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #5 @alimsrs Hocam ben de şimdi aynı sorunu yaşadım. Yakında düzeltirler. Son düzenleme: 11 Nisan 2025
S siyahkusak41 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 79 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #6 RIOT kaynaklı olarak satın alma bölümünde hatalar verebiliyor fakat kod ile yüklemeler yapılıyor. Vatangame.com sitesinden kod alıp yüklüyorum, hiçbir sorun yaşamadım.
RIOT kaynaklı olarak satın alma bölümünde hatalar verebiliyor fakat kod ile yüklemeler yapılıyor. Vatangame.com sitesinden kod alıp yüklüyorum, hiçbir sorun yaşamadım.