TinSoldier Hectopat Katılım 17 Mart 2018 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #11 zPrestige dedi: Benimki kendiliğinden düzeldi bilmiyorum nasıl oldu. Genişletmek için tıkla... hatayı ne zaman aldınız ve ne zaman düzeldi lütfen detaylı bilgi verir misiniz?
zPrestige dedi: Benimki kendiliğinden düzeldi bilmiyorum nasıl oldu. Genişletmek için tıkla... hatayı ne zaman aldınız ve ne zaman düzeldi lütfen detaylı bilgi verir misiniz?
Ashhuii Centipat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 62 15 Eylül 2022 #12 TinSoldier dedi: hocam aynı hatayı alıyorum ben de, düzeltebildiniz mi siz? Genişletmek için tıkla... Valla hocam akşam 21:30’da süresi bitiyor cezanın. Deneyeceğim TinSoldier dedi: hatayı ne zaman aldınız ve ne zaman düzeldi lütfen detaylı bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... benimki düzeldi, sizinki olmazsa riota ticket atın Son düzenleme: 15 Eylül 2022
TinSoldier dedi: hocam aynı hatayı alıyorum ben de, düzeltebildiniz mi siz? Genişletmek için tıkla... Valla hocam akşam 21:30’da süresi bitiyor cezanın. Deneyeceğim TinSoldier dedi: hatayı ne zaman aldınız ve ne zaman düzeldi lütfen detaylı bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... benimki düzeldi, sizinki olmazsa riota ticket atın
jucystarlite Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 227 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 4500 MSI A320M A PRO DDR4 Anakart Afox 16 gb 2400 mhz ram GTX 1050 Ti 4 GB Ekran kartı WD HDD 500 GB Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımı, Yazar ve Bookstagramer. 12 Nisan 2023 #13 bana da RA ile baslayan kod geldi bende de hata verdı işte senin ülkende işlemiyor destekle iletişime geç vs vs desteğe ulasana kadar kanser oldum resmen off.. çözümü bilen var mı?
bana da RA ile baslayan kod geldi bende de hata verdı işte senin ülkende işlemiyor destekle iletişime geç vs vs desteğe ulasana kadar kanser oldum resmen off.. çözümü bilen var mı?