Haley Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Stardew Vadisi/Pelikan Kasabası/Ferngill Republic 9 Şubat 2021 #31 Valorant'tada hile vakaları yavaş yavaş çoğalıyor gibi gözüküyor. YouTube'da bununla alakalı pek çok video var.
Valorant'tada hile vakaları yavaş yavaş çoğalıyor gibi gözüküyor. YouTube'da bununla alakalı pek çok video var.
4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Şubat 2021 #32 Peki Valorant'ta en etkili karakter hangisi?
cabbarsan Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 406 Çözümler 4 9 Şubat 2021 #33 Valorant'ı çıktığı döneminin çok gerisinde bir oyun olarak görüyorum. Sadece grafik değil mekanik anlamında aşırı yetersiz. Silahlar aşırı dandik, oyun içi hatalar çok fazla.
Valorant'ı çıktığı döneminin çok gerisinde bir oyun olarak görüyorum. Sadece grafik değil mekanik anlamında aşırı yetersiz. Silahlar aşırı dandik, oyun içi hatalar çok fazla.
ErenTMZ Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 484 Çözümler 1 Yer iştanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #34 noclip dedi: Hocam FACEIT girerek bu sorunu çözebiliriz hile hiç yok denecek kadar az. Ayrıca toksik kişiler yok ve 128 tick sunucu desteği var. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor hiç duymadım.
noclip dedi: Hocam FACEIT girerek bu sorunu çözebiliriz hile hiç yok denecek kadar az. Ayrıca toksik kişiler yok ve 128 tick sunucu desteği var. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor hiç duymadım.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.770 Makaleler 19 Çözümler 28 9 Şubat 2021 #35 rasgelekullanici35 dedi: CS 1.6 çıktığında siz daha portakalda vitamindiniz hocam da ondan söylemiş arkadaş. Sen bi' Raze'e alış varya... Raze sayesinde ımmortal oldum 1 ayda. Genişletmek için tıkla... Banada kuzeim söylemişti 1.6 iyiydi falan diye.
rasgelekullanici35 dedi: CS 1.6 çıktığında siz daha portakalda vitamindiniz hocam da ondan söylemiş arkadaş. Sen bi' Raze'e alış varya... Raze sayesinde ımmortal oldum 1 ayda. Genişletmek için tıkla... Banada kuzeim söylemişti 1.6 iyiydi falan diye.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 9 Şubat 2021 #36 Hocam Prime da hile az ama unprime hile kaynıyor.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #37 maraushi dedi: Banada kuzeim söylemişti 1.6 iyiydi falan diye. Genişletmek için tıkla... Kuzeninizin söylemesiyle bir oyunun iyi olup olmadığına mı karar veriyorsunuz?
maraushi dedi: Banada kuzeim söylemişti 1.6 iyiydi falan diye. Genişletmek için tıkla... Kuzeninizin söylemesiyle bir oyunun iyi olup olmadığına mı karar veriyorsunuz?
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 9 Şubat 2021 #38 Valorant twicthteki yayıncılar la ünlendi. Bu kadar iyi reklam yapmasaydı bu kadar oynanmazdı. Ve deşu anti-hile sistemi bence mükemmel falan değil.
Valorant twicthteki yayıncılar la ünlendi. Bu kadar iyi reklam yapmasaydı bu kadar oynanmazdı. Ve deşu anti-hile sistemi bence mükemmel falan değil.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #39 Silinen üye dedi: Peki Valorant'ta en etkili karakter hangisi? Genişletmek için tıkla... Raze. Her skill'i hasar veriyor, hemde Jett gibi yüksek yerlere çıkıp güzel vuruş açıları yakalayabiliyor.
Silinen üye dedi: Peki Valorant'ta en etkili karakter hangisi? Genişletmek için tıkla... Raze. Her skill'i hasar veriyor, hemde Jett gibi yüksek yerlere çıkıp güzel vuruş açıları yakalayabiliyor.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.770 Makaleler 19 Çözümler 28 9 Şubat 2021 #40 rasgelekullanici35 dedi: Kuzeninizin söylemesiyle bir oyunun iyi olup olmadığına mı karar veriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bunu başkaları da söylüyor, CS. 6'nın iyi olduğunu hangi eski gamer a sorsanız söyler, 1 kişinin lafı ile hareket edecek değilim.
rasgelekullanici35 dedi: Kuzeninizin söylemesiyle bir oyunun iyi olup olmadığına mı karar veriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bunu başkaları da söylüyor, CS. 6'nın iyi olduğunu hangi eski gamer a sorsanız söyler, 1 kişinin lafı ile hareket edecek değilim.