Valorant "Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi" hatası

yonestratic

Hectopat
Daha fazla  
"Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi hatası Valorant " bu hatayı alıyorum. Başlat menüsünden kısayol gönderdim ancak düzelmedi. Başka çözümleri varsa söyleyin lütfen. Oyuna giriş yapamıyorum. Oyunu birkaç gün önce sıfırdan yüklemiştim açılıyordu dosyaların bozuk olma ihmali işte bu yüzden yok.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi hatası Valorant " bu hatayı alıyorum. Başlat menüsünden kısayol gönderdim ancak düzelmedi. Başka çözümleri varsa söyleyin lütfen. Oyuna giriş yapamıyorum. Oyunu birkaç gün önce sıfırdan yüklemiştim açılıyordu dosyaların bozuk olma ihmali işte bu yüzden yok.

Teşekkürler.
KESİN OLARAK ÇÖZÜM: RİOT GAMES TEN RİOT CLİENTE GELİYORSUNUZ 'Riot Client Services' Adlı Uygulamaya sağ tıklayıp özellikler diyip güvenlikten ne kadar izin varsa döşeyin bunu valorantla alakalı vanguarda kadar yapın . ama dediğim gibi ilk çözüm anlattıgım gibi olmassa bootstrap gibi uygulamalarınada uygulayabilirsiniz. yapamadıysanız ulaşın discord:godescartes

KESİN OLARAK ÇÖZÜM: RİOT GAMES TEN RİOT CLİENTE GELİYORSUNUZ 'Riot Client Services' Adlı Uygulamaya sağ tıklayıp özellikler diyip güvenlikten ne kadar izin varsa döşeyin bunu valorantla alakalı vanguarda kadar yapın . ama dediğim gibi ilk çözüm anlattıgım gibi olmassa bootstrap gibi uygulamalarınada uygulayabilirsiniz. yapamadıysanız ulaşın discord:godescartes

olmuyor

kankam bu forum bitmiş bendede aynı sorun vardı 1 yıl olcak kimse bişey yazmadı bilgisayarınızdaki kullanıcılara bakın büyük ihtimalle ana kullanıcı değilsiniz ondan dolayı izin bulamıyor dosyalara rockstar yapacağınız şey ise windows page den yani windows tuşuna basınca açılan pencereden kullanıcı değiştirip yan kullanıcıyı silmek size sorucak zaten dosyalar yedeklensinmi die isterseniz evet dersiniz sonrası açılıyor kankam

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı