Çözüldü Valorant yanlar siyah bar oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

m19kng

Hectopat
Daha fazla  
Aynı resimdeki gibi siyah barlar var ben bu siyah barları ne yaptıysam olmadı sadece Windows.
Tuşuna basınca siyah barlar gidiyor ama geri oyuna fare ile tıklayınca geri geliyor, çözünürlük de değişmiyor. Çözümü nedir?

resim_2020-12-18_102817.png

Ekran kartım; NVIDIA GeForce GT730 ASUS 1GB.

İşlemcim; Intel Core2 Quad CPU Q6660 2.40 2.40 GHz.

RAM'im; 8 GB.

Çözüm
Görüntü modunu tam ekrana alın ve çözünürlüğü 1920x1080 olarak işaretleyin. Aşağıdaki uygula butonuna basın.

Çözünürlük menüsünde 1920x1080'i göremiyorsanız masaüstünüze sağ tıklayın ve görüntü ayarlarından çözünürlüğün 1920x1080 olduğuna emin olun. Oyunun "ekran" bölümünde monitörünüzün görmemesi ilginç bir durum.

Eğer bilgisayarınızın görüntü ayarları kısmında da 1920x1080 seçeneğini göremiyorsanız ekran kartı sürücüleriniz sıkıntılı veya dönüştürücülü bir kabloyla bağlanıyorsunuz demektir.

Ekranınızı sisteminize dönüştürücülü bir kabloyla bağlıyorsanız ekran kartı panelinizden özel çözünürlük eklemeniz gerekebilir.

Sürücülerinizde sıkıntı varsa sürücü güncellemeniz veya DDU ile var olan sürücüyü kaldırıp yeniden kurmanız gerekebilir.
Aynı resimdeki gibi siyah barlar var ben bu siyah barları ne yaptıysam olmadı sadece Windows.
Tuşuna basınca siyah barlar gidiyor ama geri oyuna fare ile tıklayınca geri geliyor, çözünürlük de değişmiyor. Çözümü nedir?

Eki Görüntüle 787307

RAM'im; 8 GB.
Monitörünüz kare mi ?

Eki Görüntüle 787307

RAM'im; 8 GB.

Hocam monitör 1280*1024 ise normaldir.

Hayır dikdörtgen.
Eski kare monitörde bu sorun yoktu.
Kare monitörden geçtiyseniz çözünürlük ayarları eski monitöre göre kalıyor. Oyunun ayarlarından çözünürlüğü düzeltin. Ben FHD'den 2K 'Ya geçtiğimde açtığım her şey ekranın ortasında ufak açılıyordu :d

LG Flatron E2250V monitorüm. Düzeltemiyorum efendim, olmuyor. Özel diye bir yazı var.

Monitörünüzü hangi porttan bağlıyorsunuz?
Dönüştürücü kullanıyor musunuz?
"Özel diye bir yazı" nerede var?
Masaüstüne sağ tıklayıp "Görüntü ayarları" dediğinizde ekran çözünürlüğünüz "1920x1080" seçili mi?
Ekran kartı modeliniz nedir?
Oyun içinde görüntü kısmından ekran görüntüsü yükler misiniz?

Monitörünüzü hangi porttan bağlıyorsunuz?
Dönüştürücü kullanıyor musunuz?
"Özel diye bir yazı" nerede var?
Masaüstüne sağ tıklayıp "Görüntü ayarları" dediğinizde ekran çözünürlüğünüz "1920x1080" seçili mi?
Ekran kartı modeliniz nedir?
Oyun içinde görüntü kısmından ekran görüntüsü yükler misiniz?
resim_2020-12-18_105725.png

Ekran kartını PC'ye bağlayan aygıtın adını bilmiyorum ama tek kablo ile bağlı ve de rengi siyah.

O çözünürlük de seçili değil, seçmeyi deneyince olmuyor. Monitör kapanıyor, sonra geri açınca eskiye dönüyor. 1024X768 çözünürlüğüm

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-18_105735.png
    resim_2020-12-18_105735.png
    114,1 KB · Görüntüleme: 113
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı