Valorant yasaklama sonucu oyuna girilmiyor

morteral

Centipat
Katılım
17 Şubat 2021
Mesajlar
178
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar dün hesabıma girmeye çalıştığımda kullanıcı bilgilerimi girdikten sonra bana 1 hafta yasaklandığımı söyledi. Önceden de flameden dolayı ban yemiştim fakat oyuna girebiliyordum. Şu an açılmıyor oyun. Sebep yazmıyor ve destek ile iletişime geçin diyor. Dün desteğe yazdım ve 27 saat geçmesine rağmen geri dönmediler. Ayrıca diğer 2 hesabımdan oyuna girip oynayabiliyorum.
 
Yani flame yapmamı hiçbir şey engelleyemez bir sürü hesabım var diyorsun. Belki daha dikkatli olmalısın insanlarla iletişim kurarken.
Yok hocam onunla alakası yok arkadaşlarımın derecesi benden düşük olduğu için dereceli giremiyoruz yan hesap açmak zorunda kalıyorum. Flame konusunda da bazen karşı takım çok iyi oynayınca düellocu karakter varsa bende baskı falan yapıyorlar elimden bir şey gelmiyor. Kimseye saygısızlık yapmadığı veya takımı sabote etmediği sürece flame atmamaya çalışıyorum.
Ban yemişsin işte. Niye zorluyorsun?

E, ban yemişsiniz çünkü?

Zaten yasaklanınca lobide dolaşabiliyorsun. Maç atamıyorsun sadece.
Hocam afk kalmadığım sürece ve hile açmadığım sürece oluşan banlarda derecesiz girebiliyorum. Ama bunda oyuna bile giremiyorum açmıyor oyunu onun için sordum.
 

Geri
Yukarı