Valorant yeni güncelleme sonrası FPS düşüşü

Daha fazla  
Merhaba. Valorant'a neon güncelleştirmesi geldi ama FPS düştü. Zaten bu önceden de olmuştu. Yazın bir güncelleme geldi normalde 200 FPS alıyorken 100'e düşmüştü eyvallah dedim idare ettim ama yeter artık bu güncellemede de 80'e düştü, bir sonrakine 30'u görürüz artık. Bir çözüm var mı?

Sistemle alakalı değil cihaz hurda olsa da bir şey değişmez içi önemlidir. 1050 Ekran kartı da eski ama çoğu oyunu oynarsınız. Valorant genel sıkıntısı bu her zaman oluyor. 11 Yıllık diye attığınız video da 16 GB RAM var ve ekran kartı da Valorant'ı oynatacak derece yeterlidir.

Yanlış anlamayın da Valorant oyununun pek RAM'le alakası yok, gerçi olsa da olmasa da ben bu olaya inanmıyorum ya yine de bir örnek olsun istedim.

Dostum şunu diyorum RAM yükselince FPS de aynı oranda yükselmiyor, O bilgisayar nasıl o FPS'yi görüyor bilmiyorum ama 50FPS alması gerekirken 150 alıyorsa bunu RAM'den bilmekte ne bileyim...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum şunu diyorum RAM yükselince FPS de aynı oranda yükselmiyor, O bilgisayar nasıl o FPS'yi görüyor bilmiyorum ama 50FPS alması gerekirken 150 alıyorsa bunu RAM'den bilmekte ne bileyim...

GTX 560M ekran kartı da var düşük gözükebilir ama Vega 8 IGPU'ların bir tık altında kalıyor sayılır internetten araştırabilirsiniz. O kadar yazdım sadece RAM kısmına odaklandınız.

Dosya Ekleri

• 1642254842198.png
    1642254842198.png
    3,6 KB · Görüntüleme: 40

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı