EmreNoir Kilopat Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 217 13 Ağustos 2021 #1 Oyunu hiçbir türlü açamıyorum. İnternette yazan çoğu çözümü yaptım sistem yetersizliği gibi bir konu yok. PUBG'yi sorunsuz açıyor oyunu açıyorum her defasında yeniden başlat diyor.
Oyunu hiçbir türlü açamıyorum. İnternette yazan çoğu çözümü yaptım sistem yetersizliği gibi bir konu yok. PUBG'yi sorunsuz açıyor oyunu açıyorum her defasında yeniden başlat diyor.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 13 Ağustos 2021 #2 Oyunu her kapattığınızda Vanguard'ı da mı kapatıyorsun? Yeniden başlattığın halde sorun devam ediyorsa dediği gibi destek ile iletişime geç. Artı 0 Eksi
Oyunu her kapattığınızda Vanguard'ı da mı kapatıyorsun? Yeniden başlattığın halde sorun devam ediyorsa dediği gibi destek ile iletişime geç.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.737 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 13 Ağustos 2021 #3 Deneyin derim. Artı 0 Eksi
KS KS EmreNoir Kilopat Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 217 13 Ağustos 2021 #4 467838 dedi: Eki Görüntüle 1136673 Deneyin derim. Genişletmek için tıkla... denedim kanka olmadı AyiBogan44 dedi: Oyunu her kapattığınızda Vanguard'ı da mı kapatıyorsun? Yeniden başlattığın halde sorun devam ediyorsa dediği gibi destek ile iletişime geç. Genişletmek için tıkla... destekle iletişime geçtim cevap bekliyorum vanguard filan hiç sorun yaşatmamıştı bayadır oynuyodum ilkkez bugun sorun verdi Artı 0 Eksi
467838 dedi: Eki Görüntüle 1136673 Deneyin derim. Genişletmek için tıkla... denedim kanka olmadı AyiBogan44 dedi: Oyunu her kapattığınızda Vanguard'ı da mı kapatıyorsun? Yeniden başlattığın halde sorun devam ediyorsa dediği gibi destek ile iletişime geç. Genişletmek için tıkla... destekle iletişime geçtim cevap bekliyorum vanguard filan hiç sorun yaşatmamıştı bayadır oynuyodum ilkkez bugun sorun verdi