Valorant yükleme ekranında takılı kalıyor

Mert_K

Centipat
İyi günler. Geçtiğimiz zamanlarda ASUS TUF A15 laptopunu satın aldım. Valorant yükledim fakat oyun girdiğimde yükleme ekranında kalıyor (anasayfaya atmıyor). Şu çözümleri denedim:

Valorant'ı sil-yükle
Vanguard'ı sil-yükle
Oyunu onarma.
Laptopu sıfırlama.
'Uyumluluk' sekmesinden oyunu yönetici olarak başlatma, hata gidericiden bakma, tam ekran ayarını açma.
Dosyaları sil-yükle
Sürücüler güncel.

Ayrıca o ekrandayken ne Alt+Tab basıp farklı uygulamaya geçebiliyorum ne de Görev Yöneticisi'ni açabiliyorum. CTRL+alt+del yapmadan çıkılmıyor.
Sizce ne yapmalıyım?

Sistem:
AMD Ryzen 5 7535HS.
RTX 2050 70W.
8 GB DDR 5 RAM.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. Geçtiğimiz zamanlarda ASUS TUF A15 laptopunu satın aldım. Valorant yükledim fakat oyun girdiğimde yükleme ekranında kalıyor (anasayfaya atmıyor). Şu çözümleri denedim:

Valorant'ı sil-yükle
Vanguard'ı sil-yükle
Oyunu onarma.
Laptopu sıfırlama.
'Uyumluluk' sekmesinden oyunu yönetici olarak başlatma, hata gidericiden bakma, tam ekran ayarını açma.
Dosyaları sil-yükle
Sürücüler güncel.

Ayrıca o ekrandayken ne Alt+Tab basıp farklı uygulamaya geçebiliyorum ne de Görev Yöneticisi'ni açabiliyorum. CTRL+alt+del yapmadan çıkılmıyor.
Sizce ne yapmalıyım?

Sistem:
AMD Ryzen 5 7535HS.
RTX 2050 70W.
8 GB DDR 5 RAM.

Tam olarak hangi kısımda kalıyor? Fotoğraf atar mısın?

Valorant'ı sil-yükle
Vanguard'ı sil-yükle
Oyunu onarma.
Laptopu sıfırlama.
Dosyaları sil-yükle
Sürücüler güncel.

Sizce ne yapmalıyım?

Sistem:
AMD Ryzen 5 7535HS.
RTX 2050 70W.
8 GB DDR 5 RAM.

Riot Games'e ticket açtınız mı? Açmadıysanız açın belki çözülür.

Buraya yazmak yerine Valorant'ın destek bölümünden ticket atmak daha mantıklı bir seçenektir iyi sosyaller.

Buraya yazmak yerine Valorant'ın destek bölümünden ticket atmak daha mantıklı bir seçenektir iyi sosyaller.
Buradan daha hızlı yanıt alacağımı umuyorum desteğe de ticket açtım teşekkürler fakat ilgilenirler mi bilmiyorum.

Tam olarak hangi kısımda kalıyor? Fotoğraf atar mısın?
1738251178741.png

Buradan daha hızlı yanıt alacağımı umuyorum desteğe de ticket açtım teşekkürler fakat ilgilenirler mi bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2411784

Bu konudaki adımları uygulayın.

Bu konudaki adımları uygulayın.
İşe yarar gibi oldu ama olmadı...

İşe yarar gibi oldu ama olmadı...

Bu konudaki yöntemleri deneyin. Sorun çözülmez ise Riot destek ile iletişime geçin.

Bu konudaki yöntemleri deneyin. Sorun çözülmez ise Riot destek ile iletişime geçin.

Hala değişen olmadı :D Riot'la iletişime geçtim fakat ne zaman cevap verir bilmiyorum

Hala değişen olmadı :D Riot'la iletişime geçtim fakat ne zaman cevap verir bilmiyorum.

Beklemek istemiyorsanız temiz kurulum yapmayı deneyebilirsiniz. Temiz kurulum ile sorunun çözüleceğini umuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı