Valorant yükleme sonrası kulaklık çalışmıyor

Katılım
21 Ekim 2017
Mesajlar
6.404
Makaleler
3
Çözümler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Önceden olmayan bir sorunla karşınızdayım. Uzun zamandır bilgisayarda Valorant yüklüydü. Sonra yer kapladığı gerekçesiyle sildim. 2 gün önce yine yüklemek istedim. Yükledikten sonra ne kulaklık ne mikrofon çalışmamaya başladı. Arka jaklar çalışıyor yani hoparlörler çalışıyor ancak kulaklık taktığımda tanısa da ses oraya gitmiyordu. İşim bitince Valorant'ı sildim. Sonra sorun çözüldü. Normal olarak ben de Vanguard'dan dolayı olduğunu düşündüm. Ama şöyle bir şey de var: Önceden yüklüyken böyle bir sorun yoktu. Neden şimdi böyle bir sorun oluştu ki?

Bugün bir daha yükledim. Yine aynısı oldu. Ne mikrofon çalışıyordu ne kulaklık. Yani ön jaklar yine çalışmıyordu. İşim bitince yine sildim. Çözüleceğini sandım ama maalesef çözülmedi. Onun için buraya konu açıyorum zaten. Yardımcı olabilir misiniz?

Sistem özellikleri:
R3 3100,
B450M S2H,
2x8 3200 MHz CL16 XPG D30,
XFX 5500XT 4 GB THICC II,
Patriot Burst 240 GB,
WD10EZEX.

Oyun HDD'ye yani WD Blue 1 TB'a yüklü.

Windows sürümüm Windows 10 20H2.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor paylaşın.
 
Hocam Valorant da var mıydı hatırlamıyorum ama ayarlarda tam onarımı başlat diye bir yer varsa başlatabilirsiniz. Lolde birçok sorunum vardı, tam onarımı başlatınca çözülmüştü. Bir de çok düşük bir ihtimal ama kulaklığınız Bluetooth ise driverlarını yanlışlıkla silmiş olabilirsiniz belki.
 
Rapor paylaşın.
Hocam siz olayı yanlış anlamışsınız. Kulaklık Windows'ta çalışmıyor. Haliyle oyunda da çalışmıyor. Ayrıca oyunu sildim.

@Haruki Murakami
 

Yeni konular

Geri
Yukarı