Valorant yüksek gecikme nasıl düşürülür?

belaliserb

Hectopat
Valorant'ta sabit 40 ms alıyorum. İstanbul sunucusu olmasına rağmen fakat CS2 Türkiye'de bir server bulundurmamasına rağmen orada pingim 30 civarında. Valorant'ta 5-10 ms arası alan arkadaşımın pingi benden daha yüksek. Valorant için bu sorunu nasıl çözebilirim?

NVIDIA Denetim Masası'ndan geçikmeyi Ultra seçeneğini seçerek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

O pingi değil oyun içi gecikmeyi yani input lagı azaltıyor...

Valorant'ta sabit 40 ms alıyorum. İstanbul sunucusu olmasına rağmen fakat CS2 Türkiye'de bir server bulundurmamasına rağmen orada pingim 30 civarında. Valorant'ta 5-10 ms arası alan arkadaşımın pingi benden daha yüksek. Valorant için bu sorunu nasıl çözebilirim?

ISS ile alakalı olabilir, Netspeed'de iken bende yurt dışı serverlerde TR serverlerinden daha iyi ping aldığım oyunlar oluyordu, Valorant'ta yapabileceğin tek ayar pinginizin dalgalanmaması için ayarlar > genel kısmından ağ arabelleğini Azamiye'ye çekmek.

O pingi değil oyun içi gecikmeyi yani input lagı azaltıyor...

ISS ile alakalı olabilir, Netspeed'de iken bende yurt dışı serverlerde TR serverlerinden daha iyi ping aldığım oyunlar oluyordu, Valorant'ta yapabileceğin tek ayar pinginizin dalgalanmaması için ayarlar > genel kısmından ağ arabelleğini Azamiye'ye çekmek.

Haklısınız, yurt dışı pingim arkadaşlarıma göre daha iyi olabilir fakat Valorant'ta da Frankfurt pingim daha yüksek yani genel olarak Valorant'ta ping değerim yüksek anlayamıyorum.

Up.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı