Valorant'a başlamalı mıyım?

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
169
Yer
Verdansk
Hafta sonları ve cuma günleri oyun oynuyorum, CS:GO oynuyordum fakat ranked maç giremediğimden ve 130TL'de eski bir oyuna vermemek istediğimden Warzone'de oynuyorum. Ama sadece Warzone oynayınca da sıkılıyorum başta oynuyordum Valorant bayağı ama sonrasında Vanguard'ı kapadığım için 60 gün ban yemişim. Eski sistemimde zorlanmasın diye yeni sisteme geçince hala 60 gün ban devam ediyordu şimdi yine başlayayım mı diye düşünüyorum. Önerileriniz nedir ve başlamamı öneren olursa da hangi serverde oynamamı önerirsiniz? Türkiye svsi hariç her sv olur.
 
Hayır. Vanguard gibi saçma sapan bir sistemi var ve bilgisayarın kernel sistemine virüs gibi enjekte oluyor. Ayrıca oyunda optimizasyon sorunlar var, bug dolu. Cringe Riot kitlesini hiç saymıyorum.

Sesliyi zaten kapayacağım eskiden oynarkende öyle oynuyordum açınca ya hile diye sövüyorlar ya da kötü oynayınca sövüyorlar iyi oynamakta kötü oynamakta suç o yüzden hiçbir zaman chate veya sesliye bakmıyorum ve açmıyorum warzonedede aynı şeyler var Ruslar kulak zarlarımın içinden geçip tüm sülaleye geçiriyor ama Riot oyunlarında daha beter olduğunu LoL oynayan arkadaşlarımdan ve Valorant'ı deneyimimden az da olsa biliyorum biraz.
 
4 tane arkadaşın olmadan başlanmaz. Yoksa da başlayabilirsin ama gününü zehir etmesini göze almak zorundasın. Cs'yi ne kadar süre oynadın bilmiyorum ama ben 2500 saat oynadım, gördüğüm en büyük toxic valorant'ta gördüğüm en küçük toxic'i bile geçemez. Ama tr değil de frankfurt sunucusuna girersen toxic gelme şansı azalır. Ama tabii orda da var.
Edit: yazdığınızı sonradan okudum. Bence kapatmayın çünkü Cs'ye göre daha farklı hamleler yapılabildiği için infosuzluktan dolayı ölmeniz çok muhtemel. Toxic gelirse kapatırsanız orası ayrı. Ama normal insanlar gelirse kapatmayın.
 
4 tane arkadaşın olmadan başlanmaz. Yoksa da başlayabilirsin ama gününü zehir etmesini göze almak zorundasın. CS'yi ne kadar süre oynadın bilmiyorum ama ben 2500 saat oynadım, gördüğüm en büyük toxic Valorant'ta gördüğüm en küçük Toxic'i bile geçemez. Ama TR değil de Frankfurt sunucusuna girersen toxic gelme şansı azalır. Ama tabii orada da var.

Yok Türkiye'lerle zaten oynamayı sevmiyorum arkadaşlarımlada oyun oynamayı sevmiyorum genelde oyunları zaten öylesine oynuyorum k/d kasma derdim yok çoğunlukla eğlencesine girdiğimden çoğunlukla takmıyorum ama yine de denilenlerden sonra eminde olamıyorum :D
 

Geri
Yukarı