Valorant'a başlamalı mıyım?

Hafta sonları ve cuma günleri oyun oynuyorum, CS:GO oynuyordum fakat ranked maç giremediğimden ve 130TL'de eski bir oyuna vermemek istediğimden Warzone'de oynuyorum. Ama sadece Warzone oynayınca da sıkılıyorum başta oynuyordum Valorant bayağı ama sonrasında Vanguard'ı kapadığım için 60 gün ban yemişim. Eski sistemimde zorlanmasın diye yeni sisteme geçince hala 60 gün ban devam ediyordu şimdi yine başlayayım mı diye düşünüyorum. Önerileriniz nedir ve başlamamı öneren olursa da hangi serverde oynamamı önerirsiniz? Türkiye svsi hariç her sv olur.

Hile ve troll çıldırırsın yani ben ilk çıktığı zamanlarda oynadım gayet iyiydi. Hile yoktu insanlar trollemiyordu şimdi herkes hile ve troll ama yine senin kararın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok Türkiye'lerle zaten oynamayı sevmiyorum arkadaşlarımlada oyun oynamayı sevmiyorum genelde oyunları zaten öylesine oynuyorum k/d kasma derdim yok çoğunlukla eğlencesine girdiğimden çoğunlukla takmıyorum ama yine de denilenlerden sonra eminde olamıyorum :D
Hocam şu an 200. saatim falan artık toxicleri mutelemiyorum bile :d Bünyem alıştı. Zaten yabancılarda iflah olmaz insanlar gelmiyor. En fazla oyunu bilmediği halde laf eden vb. insanlar görürsün. Yabancılarda hiç trolleyene denk gelmedim. Bu arada 200 saat boyunca 1 tane hile gördüm. Bronz eloda en yüksek rankın bi aşağısı rankta olan tanıdıklarımdan daha iyi oynuyordu :D Başka da görmedim. Ama hile konusunda şanslı bi insanım sanırım çünkü Cs'de de sadece1 kere gördüm. Mirage'de lem rank'ta semi-rage idi.
 
Hayır. Vanguard gibi saçma sapan bir sistemi var ve bilgisayarın kernel sistemine virüs gibi enjekte oluyor. Ayrıca oyunda optimizasyon sorunlar var, bug dolu. Cringe Riot kitlesini hiç saymıyorum.

Bütün hile koruma programları Kernel'de çalışır. Kernel'de çalışmazsa bir anlamı yok zaten. Bug varsa bildirebilirsin. Bug olmayan oyun yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar boş konuşuyor(şahsen ben pek umursamam). Bir de klasik rekabetçi oyun işte sinirlenmeye gerek yok bence. Arkadaşlarınız olmadan pek iyi olmuyor.
 

Geri
Yukarı