K koray4455 Decapat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #1 Bu zamana kadar bir sorun yaşamadım ama bugün Valorant'ı açmak için simgesine tıkladıktan sonra giriş bilgilerini yazdığımız yer gelip sonra mavi ekran hatası yedim. Bir yardımcı olursanız. Yeni klasör.rar.
Bu zamana kadar bir sorun yaşamadım ama bugün Valorant'ı açmak için simgesine tıkladıktan sonra giriş bilgilerini yazdığımız yer gelip sonra mavi ekran hatası yedim. Bir yardımcı olursanız. Yeni klasör.rar.
TGMM Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #11 theYagi dedi: Valorant üzerinde hazır bu durumdayken deneyler yapıyorum, Windows'u çökertiyor sürekli. Farklı ayarlar deneyerek çözüme ulaşmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... bi çözüm buldun mu dostum Artı 0 Eksi
theYagi dedi: Valorant üzerinde hazır bu durumdayken deneyler yapıyorum, Windows'u çökertiyor sürekli. Farklı ayarlar deneyerek çözüme ulaşmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... bi çözüm buldun mu dostum
KS KS K koray4455 Decapat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #12 arkadaşlar direk oyunla alakalı güncellemeyi bekliycez Artı 0 Eksi
TGMM Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #13 Hocam zaman gelir peki bir bilginiz var mıdır? koray4455 dedi: Arkadaşlar direk oyunla alakalı güncellemeyi bekleyeceğiz Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hocam zaman gelir peki bir bilginiz var mıdır? koray4455 dedi: Arkadaşlar direk oyunla alakalı güncellemeyi bekleyeceğiz Genişletmek için tıkla...
KS KS K koray4455 Decapat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #14 TGMM dedi: Hocam zaman gelir peki bir bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... 8 haziran felan diyolar ama bilmiyom Artı 0 Eksi
TGMM dedi: Hocam zaman gelir peki bir bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... 8 haziran felan diyolar ama bilmiyom
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.957 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #15 koray4455 dedi: 8 Haziran falan diyorlar ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım o kadar beklemeyiz. Artı 0 Eksi
koray4455 dedi: 8 Haziran falan diyorlar ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım o kadar beklemeyiz.