OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 866 Çözümler 11 Yer İstanbul 24 Şubat 2023 #1 Ne oldu bu oyuna? Yeni hile falan mı çıktı? 5 el girdim 4'ünde hile geldi maça (ağlamıyorum gerçekten koşarak tekte headshot atıyorlar).
Ne oldu bu oyuna? Yeni hile falan mı çıktı? 5 el girdim 4'ünde hile geldi maça (ağlamıyorum gerçekten koşarak tekte headshot atıyorlar).
MematiBaş Ölüm demek Picopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 296 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #2 Produr kanki.
Lightbringerr Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 592 Çözümler 3 24 Şubat 2023 #3 Radiant'a kasan bir arkadasim gunde 10 saat oynamasina ragmen oyunda hileye denk gelmedigini soyledi. Sizin maciniza gelen kisinin hile olduguna emin misiniz ? Dusuk eloda prefire yiyen hile diye agliyor cunku.
Radiant'a kasan bir arkadasim gunde 10 saat oynamasina ragmen oyunda hileye denk gelmedigini soyledi. Sizin maciniza gelen kisinin hile olduguna emin misiniz ? Dusuk eloda prefire yiyen hile diye agliyor cunku.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 866 Çözümler 11 Yer İstanbul 24 Şubat 2023 #4 MematiBaş Ölüm demek dedi: Produr kanki. Genişletmek için tıkla... Koşarak tekte headshot atıyor diyorum.
MematiBaş Ölüm demek dedi: Produr kanki. Genişletmek için tıkla... Koşarak tekte headshot atıyor diyorum.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #5 OutemuX dedi: Ne oldu bu oyuna? Yeni hile falan mı çıktı? 5 el girdim 4'ünde hile geldi maça (ağlamıyorum gerçekten koşarak tekte headshot atıyorlar). Genişletmek için tıkla... Genelde hile olan kişiler ekran çözünürlüğü 5:4 oluyor.
OutemuX dedi: Ne oldu bu oyuna? Yeni hile falan mı çıktı? 5 el girdim 4'ünde hile geldi maça (ağlamıyorum gerçekten koşarak tekte headshot atıyorlar). Genişletmek için tıkla... Genelde hile olan kişiler ekran çözünürlüğü 5:4 oluyor.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 866 Çözümler 11 Yer İstanbul 24 Şubat 2023 #6 Lightbringerr dedi: Radiant'a kasan bir arkadasim gunde 10 saat oynamasina ragmen oyunda hileye denk gelmedigini soyledi. Sizin maciniza gelen kisinin hile olduguna emin misiniz ? Dusuk eloda prefire yiyen hile diye agliyor cunku. Genişletmek için tıkla... Ölüm kalımda adam yerimi görüyor hadi doğunca görünüyor ondan desek adam karşıma çıktı koşarak tekte headshot attı
Lightbringerr dedi: Radiant'a kasan bir arkadasim gunde 10 saat oynamasina ragmen oyunda hileye denk gelmedigini soyledi. Sizin maciniza gelen kisinin hile olduguna emin misiniz ? Dusuk eloda prefire yiyen hile diye agliyor cunku. Genişletmek için tıkla... Ölüm kalımda adam yerimi görüyor hadi doğunca görünüyor ondan desek adam karşıma çıktı koşarak tekte headshot attı
MematiBaş Ölüm demek Picopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 296 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #7 OutemuX dedi: Koşarak tekte headshot atıyor diyorum. Genişletmek için tıkla... Pro işte kanki.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 866 Çözümler 11 Yer İstanbul 24 Şubat 2023 #8 Lightbringerr dedi: Radiant'a kasan bir arkadasim gunde 10 saat oynamasina ragmen oyunda hileye denk gelmedigini soyledi. Sizin maciniza gelen kisinin hile olduguna emin misiniz ? Dusuk eloda prefire yiyen hile diye agliyor cunku. Genişletmek için tıkla... Yok adam koşarak headshot atıyor hep bir olur iki olur daha olmaz ama
Lightbringerr dedi: Radiant'a kasan bir arkadasim gunde 10 saat oynamasina ragmen oyunda hileye denk gelmedigini soyledi. Sizin maciniza gelen kisinin hile olduguna emin misiniz ? Dusuk eloda prefire yiyen hile diye agliyor cunku. Genişletmek için tıkla... Yok adam koşarak headshot atıyor hep bir olur iki olur daha olmaz ama
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 24 Şubat 2023 #9 Son zamanlarda hileler arttı bu doğru fakat o kadar gelmiyorlar. Vuruşlar aşırı saçma ne hissettiğini anlıyorum. Koşarak vurma oyunda zaten var.
Son zamanlarda hileler arttı bu doğru fakat o kadar gelmiyorlar. Vuruşlar aşırı saçma ne hissettiğini anlıyorum. Koşarak vurma oyunda zaten var.
Lightbringerr Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 592 Çözümler 3 24 Şubat 2023 #10 OutemuX dedi: Ölüm kalımda adam yerimi görüyor hadi doğunca görünüyor ondan desek adam karşıma çıktı koşarak tekte headshot attı Genişletmek için tıkla... Hile de olsa kosarak vuramaz. Garip bir durum acikcasi. Ziplayarak vurma exploiti cikmisti bir aralar. Sadece hareket halinde onlan vurabilir baska bir sey gelmiyor aklima.
OutemuX dedi: Ölüm kalımda adam yerimi görüyor hadi doğunca görünüyor ondan desek adam karşıma çıktı koşarak tekte headshot attı Genişletmek için tıkla... Hile de olsa kosarak vuramaz. Garip bir durum acikcasi. Ziplayarak vurma exploiti cikmisti bir aralar. Sadece hareket halinde onlan vurabilir baska bir sey gelmiyor aklima.