Valorant'a para yatırılır mı?

Dust Amp

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kısaca sormak gerekirse Valorant'a para yatırılır mı? Hesabım yeni, yani yeni hesap dizmek istiyorum. İçinde sadece gaia vandal var; VP zamandan önce 350 küsur bir şeye almıştım. Şu an anomali seti vs. gelmiş, onlardan 1-2 skin var aklımda almayı düşünüyorum. Bir yandan da bana mallık gibi geliyor. Şu anlık bilgisayarım vardı, sattım, seneye daha iyi bir şey alacağım. O zamana kadar sıkılmazsam oynarım Valorant'ı ama arada internette falan arkadaşlarla oynuyoruz. Sizin tavsiyeniz nedir? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, kısaca sormak gerekirse Valorant'a para yatırılır mı? Hesabım yeni, yani yeni hesap dizmek istiyorum. İçinde sadece gaia vandal var; VP zamandan önce 350 küsur bir şeye almıştım. Şu an anomali seti vs. gelmiş, onlardan 1-2 skin var aklımda almayı düşünüyorum. Bir yandan da bana mallık gibi geliyor. Şu anlık bilgisayarım vardı, sattım, seneye daha iyi bir şey alacağım. O zamana kadar sıkılmazsam oynarım Valorant'ı ama arada internette falan arkadaşlarla oynuyoruz. Sizin tavsiyeniz nedir? Teşekkürler.

Hayır.

Hesap alabilirsin ne kadar yasak olsa da yine de para tasarrufu yapmış olursun kimlik onaylı sitelerden alırsan hem dolandırılma olayında yasal süreç başlatabilirsin ya da siteler içinde kişilerin pazarları oluyor çok satışı ve değerlendirmesi yüksek olan kişlileri tercih edersen güvenilir olur.

Şu ana kadar hiçbir oyuna para yatırmadım eglencesine oynuyorum kendi görüsümce para yatırmak gereksiz

Bu çok göreceli bir soru dostum, yorumlar ile cevap bulman olası değil.
Sonuç olarak o oyunu oynayan sensin.

Temel olarak bir oyuna para yatırmak mantıklı mı?
Hayır. (peki kime göre neye göre?)

Ama gününün çoğunu geçirdiğin bir eğlence aracına para yatırıp aldığın keyfi katlamak mantıklı mı?
Neden olmasın.

Bence Valorant'ya para yatırmak içerik üreticisi vs değilsen çok saçma. Paran boşa gidiyor ve bir daha geri gelmiyor. Ben onun yerine CS'ye yatırıyorum. En azından aldıgım şeyi satabiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı