Tek başına derecesiz modda falan sarmaz mı?
Yani hocam düzgün takım gelirse anca onda bile deliler var
Tek başına derecesiz modda falan sarmaz mı?
Ben zaten ses açmıyorum ya da hoparlör açık oynamıyorum. Kendi halimde takılıyorum.Yani hocam düzgün takım gelirse anca onda bile deliler var![]()
Herkes böyle diyor ama YouTube’dan videolar izleyince rastgele takım bile olsa bazen tatlı anlar oluşuyor. Oyun da zevkli bence oynanış olarak. Bilemedim.kanser olursun. kitle çok toxic. oyuna girip afk kalanlar mı dersin? takımda 2 kişi kavga edip satanlar mı dersin. ana avrat küfür her oyun var zaten. 4 tane daha arkadaş bul gir adam akıllı yoksa stres olur çıkarsın tek başına oynanmaz lig de atlanmaz
Tez vakitte bırakmanızı tavsiye ederim.
Yüklemeden soğuttunuz beni oyundan sağolunÇok doğru ömür çürütür bu oyun![]()
Derecelide iyi oynasan da küçük çocuklar yani v*letler çok küfür ediyor kendilerini havalı sanıyorlar, ben tam gaz girmeme rağmen gerçi bunlardan küfür yiyorum her türlü de yani bence başka oyunlar oyna Valorant oynama diyorum![]()
Hocam dereceli ciddi maç orada psikolojisi farklı oluyor insanın. Tam gaz, derecesiz gibi modlar girsem sarmaz mı?Gerçekten küçük çocuklar yüzünden oynanmaz halde gecenlerde girdim derecesizde MVP oldum diye yemedigim küfür kalmadı üstüne oynamani engelliyorlar duvara felan sıkıştırıyorlar, yakıyorlar felan. Başlamayın bence.
Gerçekten küçük çocuklar yüzünden oynanmaz halde gecenlerde girdim derecesizde MVP oldum diye yemedigim küfür kalmadı üstüne oynamani engelliyorlar duvara falan sıkıştırıyorlar, yakıyorlar falan. Başlamayın bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.