tioesn Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:42 #1 Yeni gelen ora seti alınır mı?
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.834 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 17:44 #2 tioesn dedi: Yeni gelen ora seti alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence sadece şerifi ve bıçağı iyi diğerleri hoşuma gitmedi.
tioesn dedi: Yeni gelen ora seti alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence sadece şerifi ve bıçağı iyi diğerleri hoşuma gitmedi.
Atillacan0 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.014 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:46 #3 Ben aldım ama çok çok beğenmediysen alma derim.
tioesn Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:19 #4 Atillacan0 dedi: Ben aldım ama çok çok beğenmediysen alma derim. Genişletmek için tıkla... Valla beğendim ben ama sadece bıçak ve Vandal'ı geliştirebiliyorum
Atillacan0 dedi: Ben aldım ama çok çok beğenmediysen alma derim. Genişletmek için tıkla... Valla beğendim ben ama sadece bıçak ve Vandal'ı geliştirebiliyorum
Atillacan0 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.014 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:24 #5 tioesn dedi: Vallahi beğendim ben ama sadece bıçak ve Vandal'ı geliştirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani dediğim gibi çok hoşuma gittiyse al sadece ama sıkar mı vs diye sorarsan her skin sıkıyor. Bıçağının geliştirilmemişi uzaylı avcısı animasyona sahip olması güzel.
tioesn dedi: Vallahi beğendim ben ama sadece bıçak ve Vandal'ı geliştirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani dediğim gibi çok hoşuma gittiyse al sadece ama sıkar mı vs diye sorarsan her skin sıkıyor. Bıçağının geliştirilmemişi uzaylı avcısı animasyona sahip olması güzel.