Valorant'dan haksız yere sınırsız ban yemek

Emirhan77777

Decapat
Daha fazla  
Aga Valorant'dan haksız yere sınırsız ban yedim 2 tane ticket attım ama halen banım açılmadı. Ben nasıl açacağım bu banı? Yardım edin. neden ban yediğmi bilmiyorum

Son düzenleme:
3. parti yazılım diyor kanka ama ben bir şey açmadım ya

Hep aynı mesaj geliyor kanka ama Riot Client'de 3. parti yazılım diyor
Ben hiçbir oyunun oyunculara boş yere ban attığını görmedim. Riskli program görünce genelde oyuna sokmaz, gerçekten kullanmadığınıza eminseniz iletişime geçip üzerine gidin fakat dediğim gibi pek gerçekçi değil bu dediğiniz.

knk peşine düşme sebebim para yatırmıştım biraz bide arkadaşım ekli o hesapta başka hesaba gçersem ekleyemeye bilirim

Bilgisayarında Cheat Engine veya Cheat Engine gibi hile programları var mı? Oyunu kendi bilgisayarından mı oynadın yoksa İnternet Kafe'den mi? Eğer VALORANT'a ticket (bilet) atıp neden ban yediğini sorarsan cevap verirler.
yok knk gta5 de yapmıştım ben onuda sildim sonra

Ben hiçbir oyunun oyunculara boş yere ban attığını görmedim. Riskli program görünce genelde oyuna sokmaz, gerçekten kullanmadığınıza eminseniz iletişime geçip üzerine gidin fakat dediğim gibi pek gerçekçi değil bu dediğiniz.
belki arkada açık program kalmıştır bilmiyorumki veya virüs girmiştir pc ye dün format attım zaten

Kanka peşine düşme sebebim para yatırmıştım biraz bir de arkadaşım ekli o hesapta başka hesaba gçersem ekleyemeyebilirim.

Yok kanka GTA 5 de yapmıştım ben onu da sildim sonra.

Belki arkada açık program kalmıştır bilmiyorum ki veya virüs girmiştir PC'ye dün format attım zaten.

Cheat Engine'yi tam silememişsindir kayıt defterinden algılayıp mı banladılar acaba 😂

Kanka peşine düşme sebebim para yatırmıştım biraz bir de arkadaşım ekli o hesapta başka hesaba gçersem ekleyemeyebilirim

Yok kanka GTA 5 de yapmıştım ben onu da sildim sonra

Belki arkada açık program kalmıştır bilmiyorum ki veya virüs girmiştir PC'ye dün format attım zaten
İşin içine belki veya bilmiyorum girdiyse ben bu konuya daha fazla inanmamaya başladım. Hiçbir oyunun haksız yere ban attığını görmedim, denemişsiniz demek ki bir şeyler.

Cheat Engine'yi tam silememişsindir kayıt defterinden algılayıp mı banladılar acaba 😂

Olabilir.

İşin içine belki veya bilmiyorum girdiyse ben bu konuya daha fazla inanmamaya başladım. Hiçbir oyunun haksız yere ban attığını görmedim, denemişsiniz demek ki bir şeyler.

Bu yapay zeka insan bakmıyor, hataları olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir dd

Bu yapay zeka insan bakmıyor hataları olabilir
Cheat engine indirmişsin, Valorant olmasa da başka bir oyundan bizler saatlerce uğraşıyorken sen tek tık ile bizim önümüze geçmeye çalışmışsın. Valorant isterse sırf bunu fark ettiği için bile senin sportmen bir birey olmadığını fark edip banlamış olabilir, eğer öyleyse çok iyi yapmış. Zaten Valorant banlardan bahsederken her zaman "sportmenlik dışı hareket" olarak söyler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı