Sami SÖKER Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #1 Başlıkta belirttiğim gibi sorun yaşıyorum arkadaşlar, minidump dosyalarını da paylaşıyorum.
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #2 Sami SÖKER dedi: Başlıkta belirttiğim gibi sorun yaşıyorum arkadaşlar, minidump dosyalarını da paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkada Kaspersky çalışıyor mu? Bende Kaspersky açıkken oyunu açınca sistem çöküyor. Artı 0 Eksi
Sami SÖKER dedi: Başlıkta belirttiğim gibi sorun yaşıyorum arkadaşlar, minidump dosyalarını da paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkada Kaspersky çalışıyor mu? Bende Kaspersky açıkken oyunu açınca sistem çöküyor.
KS KS Sami SÖKER Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #3 Jetronin dedi: Arkada Kaspersky çalışıyor mu? Bende Kaspersky açıkken oyunu açınca sistem çöküyor. Genişletmek için tıkla... hayır Artı 0 Eksi
Jetronin dedi: Arkada Kaspersky çalışıyor mu? Bende Kaspersky açıkken oyunu açınca sistem çöküyor. Genişletmek için tıkla... hayır