Valorant'ı neden bıraktınız?

Valorant zaten oynanacak kalitede bir oyun değil, kalitesiz bir oyun.
Counter-Strike'ı da bıraktım, derdime ne birader. Sanki sinir stres yok da hayatımda bir de onun için uğraşacağım, hadi oradan. Offline oyunumu alırım keyfime bakarım.

Warzone veya Apex dönün hocam bir tane FPS şart ya :D

Ben BF2042 sardım bu ara tavsiye ediyorum herkese oyun toplamış durumda.

2020 civarıydı sanırım ilk çıktığı zamanlar çok büyük hevesle bekledim. Yaklaşık bir 10-11 yıldır LoL oynayan birisi olarak, Riot Games'ten aşırı göz alıcı bir oyun bekliyordum. Oyun aşırı berbat ve tam bir hayal kırıklığı benim için. Çünkü ben yıllardır CS ve beta sürecinden beridir de Paladins oynuyorum. Abi iki oyunu almışlar, ortaya harmanlamışlar, üstüne ketçap mayonez sıkıp millete oyun diye kitlemişler.

Aslında birçok sebebim var, toksiklik, oyunun beni iyi oynuyor olarak görüp önünü görmeyen tipleri takımıma verip onları boostlamamı istemesi, map dışı gereksiz detaylar, Hz farkının en üst seviyede olması, optimizasyon sorunları, kaplumbağaya tasarlatılan skinler vs vs, ya siz?

Tam bırakmış sayılmam ama uzun süredir girmiyorum nedeni çoğunlukla GTA 5 ve CS2 oynamam CS2 bana daha çekici geliyor.

Aslında birçok sebebim var, toksiklik, oyunun beni iyi oynuyor olarak görüp önünü görmeyen tipleri takımıma verip onları boostlamamı istemesi, map dışı gereksiz detaylar, Hz farkının en üst seviyede olması, optimizasyon sorunları, kaplumbağaya tasarlatılan skinler vs vs, ya siz?
Bilerekten ban yemek icin yan hesaptan hile acip ban yedikten sonra bilmedigimden 12K'lik ana hesabim kalici ban yedigi icin biraktim. Huzur buldum.

Dün gece ben de oyunu resmen bıraktım. Elimden gelen her şeyi yaptım yükselmek için ama olmuyor, bir bataklığın içinde debeleniyorsunuz sadece. İyi vakit geçirmek için girdiğim oyundan sinirli birisi olmasam da sinirlenerek çıkıyorum. Artık bu oyunu daha fazla oynayamam, buraya kadar. Karakter banlama sistemi gelmeyene kadar da berbat bir oyun olarak kalacak benim için. Her şey için yine teşekkürler Riot Games, yine yaptın yapacağını.

Valorant'ın gözünde senin oynama gibi bir lüksün yok, CS:GO oynadığım dönem 75 Hz ile 144 ve 240 hzlere AWP legoda Ferrari atıp hile damgası yiyordum, Valorant'ta 144 aldım hala Hz'den dolayı aimine çıkamadıklarım oluyordu.

Benden max yücelik 2 geldi, daha yukarıya çıkamadım şu an dia3'üm. Yakın zamanda monitör alacak durumum da yok. Bizim hayaller sonraki bahara kaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı