DaLwenJah Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Valorant'ı Denetim Masası'ndan kaldırmayı deniyorum. Kaldır dediğimde mouse a yükleme işareti geliyor ama silinmiyor ayrıca Valorant denetim masasında 3.10 TB gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2023
Valorant'ı Denetim Masası'ndan kaldırmayı deniyorum. Kaldır dediğimde mouse a yükleme işareti geliyor ama silinmiyor ayrıca Valorant denetim masasında 3.10 TB gözüküyor.
Çözüm Hagu 10 Temmuz 2023 Benim LoL de oyle gozukuyordu bilgisayara gir kurulu oldugu SSD veya hard diske tikla oradan Riot Game'si sil.
Benim LoL de oyle gozukuyordu bilgisayara gir kurulu oldugu SSD veya hard diske tikla oradan Riot Game'si sil.
KS KS DaLwenJah Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #11 Hagu dedi: Hocam benim dedigimi denediniz mi acaba? SSD uzerinden ilerleyip Riot'u silince kaldirilmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. xBuLuTx dedi: Vanguard kapalı mı sağ altta? Ayrıca hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ne hayırlı olsun hocam anlayamadım. Artı 0 Eksi
Hagu dedi: Hocam benim dedigimi denediniz mi acaba? SSD uzerinden ilerleyip Riot'u silince kaldirilmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. xBuLuTx dedi: Vanguard kapalı mı sağ altta? Ayrıca hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ne hayırlı olsun hocam anlayamadım.