Valorant'ı tamamen bırakın ve asla oynamayın

Hayata olan bakış açısı da önemli tabii.
Önemli hocam. Küfürü kaldıramamak, küfüre küfür ile dönüş yapmak, çocukluktan başka bir şey değil. Eğlenmek, hayattan zevk almak istiyorsanız bazı şeyleri göz ardı edeceksiniz. Zaten küfür edenler de çoğunlukla çocuk veya ergenlikten çıkamamış 20'li kişiler.
Size küfür ederek var olmaya çalışanları var etmeyin.

Bu dediğin algoritma sisteminin en büyük örneği Dota 2 de var 5 oyun win streak yaptığın zaman mutlaka en kötü oyuncuları sana verip kaybetmeni sağlıyor. Valve'nin uyguladığı bir sistem bu. Fakat Valorant'ın bunun kadar acımasız olmasının imkanı yok sonuçta Clutch atma imkanın var FPS oyununda.

Hangi oyun olursa olsun eğlencesine oynamak hiç bir şeyi dert etmeyi gerektirmez, PUBG'de ayrımcılığın kralı varken (sürekli 500 level denk gelmesini sorun etmiyorum artık) diğer rekabetçi oyunlarda böyle olmasına şaşırmıyorum artık. CS'de de aynı terane, ne fark ediyor ki çoğu rekabetçi oyunun problemi var takmayın kafaya arkadaşım. Oyun bu, eğlenmek için var, sövmek için değil.

Bu kadar popüler olması saçmalıktı zaten CS tarzı oyunlardan hiç haz etmem benlik değil ilk başta bende denemiştim sonuçta Riot abi yapmıştır abi diyorsun ama yok hiçbir şey yapmamış ne hile sistemi ne de kadınların zorbalığa uğraması gibi şeylere hiçbir çözümü yok sadece skin çıkartıp paralarına bakıyorlar Riot'cu biri değilim ama LoL'un trdeki reklamlarını kıstıklarını duymuştum kitlelerine önem vermeyip sadece parasına bakan bir şirketin bu kadar büyümesi kesinlikle saçmalık.

Doğru mudur bilmiyorum ama bir online oyun firmasında çalışan bir yazılımcı, online oyunlarda hangi takımın kazanacağını oyunun belirlediğini söylemişti. Kazanması ayarlanan takım bilerek kaybetmeye oynamadığı sürece maç bitene kadar mermileri daha isabetli falan gidiyormuş. Bunu uzun zaman önce bir yerde okumuştum ama neresiydi hatırlamıyorum.

Bana biraz saçma geldi biraz da gerçek olabilir diye düşünüyorum. Mesela cs'de bazen cross tam kafadayken bile mermi başka yere gidiyor. Bazen de koşarken bile vurabiliyorsun.

Riot'u Acun Ilıcalı satın almıştır.

Ben Riot'un maaşlı çalışanı değilim arkadaşlar. Dün Valorant atıyordum bir adam geldi ismini vermeyeyim 40 dk lık maçın 39 dakikasını konuştu tüm takımı mental çöküntüye soktu maçı kaybettik sonraki maç karşıma geldi hem rezil ettim hem de maçı uzatmalarda kazandık. Maçların önceden kimin kazanıp kimin kaybedeceğini Riot'un belirlemesi imkansız çoğu oyunum uzatmalara gidiyor bazen kazanıyorum bazen kaybediyorum. Bazen çıkmamla kafama yemem bir oluyor bazen sis içinden kafama yemem bir oluyor. Bütün PvP oyunların eşleştirme sistemleri kda a ya göre yapılıyor senin söylediklerine bakacak olursak Online oyun oynamamalısın Single Player hikayeli oyunlara devam edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…