Valorant'ı tamamen bırakın ve asla oynamayın

Ben de aynı şeyi yaşadım, ölüm-kalım maçı oynuyordum onu da FPS yüzünden oynamıyorum 300'den 150'ye nasıl düşebilir bir oyunun FPS'si.
Oyunun optimizasyonu ilk çıktığında leşti. Şu an bakıyorum bir CS:GO etmez. En baba online FPS oyunu CS:GO. Valorant...
 
O saatte o maçta ne işin vardı diye seni banlarlar.
Ses kaydı alinacakmis. Davalar artar büyük ihtimalle. Her oyuna girdiğinde ses kaydı almamız gerekiyordu, artık riot yapacak. Küfürsüz oynarız belki 🙂

Mmr meselesi, maça gir kötü oyna sonraki maç kötüler denk geliyor.
Alakası yok. İlk maçımda iyi oynayıp kazanmıştık. Sonraki maç full kötü geldi. Sage sal diyorum cevap yok. Konuşuncada 'Ses değiştiriciyi kapat" oluyor.
 
Dediğin isim olayı genelde Valorant'taki nicklerin birbirinden çalıntı olması olabilir, aynı kişinin oyunu fazla oynayıp aynı rankta kalması da olabilir. Eşleştirmeler bazen adaletsiz fakat dediğinizle bence bir alakası yok.
 
Dediğin isim olayı genelde Valorant'taki nicklerin birbirinden çalıntı olması olabilir, aynı kişinin oyunu fazla oynayıp aynı rankta kalması da olabilir. Eşleştirmeler bazen adaletsiz fakat dediğinizle bence bir alakası yok.
Yok kanka gerçekten de dediğim gibi mesela valorantta bazı kişiler toxiclik yapıyor ya o kişiler hep aynı isim.
Yazımda dediğim gibi bir süreden sonra insan ezberliyor neyin ne olacağını.
 
TR serverinde oynamayı bırakın, akıl sağlığınız için. Şimdi anlattığın olay bir nevi doğru fakat yorumlaman yanlış. Olay kişisel performans meselesi. Son zamanlarda kötü oynuyorsan yüksek olasılık sana toxic kötü oyunculari atar. Iyi oynuyorsan da iyileri. Ha bu genel sabit bir kural değildir. Kötü oynarsın takımına iyi de denk gelir. Iyi oynarsın kötü de denk gelir. Şans meselesi, çünkü herkes her oyunu iyi veya her oyununda kötü oynamiyor bazen birisi 35 birakoyor diğer oyun 7 vuruyor falan gibi, veya tam tersi. Ama şöyle de bir gerçek var TR serverindeki oyuncuların kalitesi(full toxic, troll dolu) belli. Bundan dolayı FR1, Paris falan oynamayi deneyebilirsin. Fakat unutmamak lazım dediğim gibi sonuçta online bir oyun ve eslestigin oyunculara her an bir şey olabilir, eğer solo oynuyorsan oyunu işin tamamen şans. Eşleşirsin belki konusmayan takım gelir, belki karşıya Smurf gelir, belki troll gelir, şans yani bir gün eğer 3 oyun üst üste mesela kötü takim geldi oynama ayriyeten buda bir onerimdir.
 

Geri
Yukarı