Valorant'ı tamamen bırakın ve asla oynamayın

Tek başına oynanılmaz. Oynanacaksa spike hücüm ve tırmanış dışı girilmez. Valorant'ta eskiden deli gibi rütbe takıntım vardı daha sonra bazı okul çocuklarına denk gelince ve gerçekten bu oyunu oynayan rütbe derdi olmayan arkadaş bulunca sıkıntı halloldu. Artık derecesizde oynuyorum ve aşırı keyifli oluyor. Kimsenin ne seçeceğine karışmıyorsun, oynama taktiklerine laf etmiyorsun müthiş.
 
Arkadaşı dediklerine ben de hak veriyorum mesela genelde bir maç kaybedince diğer maçı kazanıyorum ve genelde kazanmam farkla oluyor ya da ardı ardına kazandığım maçlarda kıran kırana geçiyor.
 
Şimdi bu başlıktan bazılarınız şunu çıkarabilir.
Toxic velet AFK koşarak vurma vs. bunlarda var ama bunlara değinmeyeceğim.
Valorant'ta rekabet giriyorsunuz diyelim 5vs5 takımlar belirleniyor değil mi?
Valorant burada kesinlikle ve asla adil bir eşleştirme yapmıyor. Bu yazdıklarımı maç kaybettiğim için sinirlendiğim için yazmıyorum. Hangi takımın önceden kazanıp kaybedeceği belirleniyor. Buna ilk başta ayıkmamıştım ancak bu durum tamamiyle dediğim gibi. Mesela girin bir maç kendi takımınız ve karşı takım oyuncularının ismini not edin. Çok sık karşınıza çıkıyorlar. Valorant bunu oyunun çok oynanması için yapıyor. Bana inanmayanlar ya da dalga geçenlerde olacaktır. Buna zamanla ayıkacaksınız zaten. Kendinizde bunu deneyin. Ben artık karşı takım ve oyuncuların ismini ezberledim. Aranızda dediklerimi yaşayan varsa rica ediyorum yoruma yazsın.



Size yemin ederim ki yalan söylemiyorum inanmayan dediklerimi uygulasın. Bende zaten çok sonradan ayıktım bu duruma.
Dediğini anlamadım bence yazmak için yazmışsın
 
Adamlar hiç bir şeyi kabul etmiyor bundan onceki guncelleme ile oyunda sesler gidiyordu grafikler garip oluyordu ve bu sorun hala var arkadaslarimda da oluyor destege yazinca sorun yok diyorlar sende sorun diyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı