Valorant'ı tamamen bırakın ve asla oynamayın

Sürekli aynı oyuncuların karşına gelmesi için radyant olman lazım düşük elolarda karşına aynı adamların gelmesi çok zor. Ben kaç kere hata yaptığım için roundu devamında da maçı kaybettim, aynı şekilde kazandırdım da yani tamamen şans. Arka arkaya loose alıyorsan bırakacaksın oynamayı yoksa sürekli loose geliyor mmr düşüyor ve kötü takımlar geliyor vs vs. Oyunu bırakın demen biraz saçma olmuş hayat oyundan ibaret değil sonuçta eğlenmek için oynayacaksın bazen.
 
CS:GO kadar rezil bir oyun daha görmedim, hangi rank olursa olsun karşıda her el mutlaka hile oluyor, takımda banko biri kesinlikle AFK kalıyor. Valorant bence CS:GO'dan kat kat daha iyi. Toxic oyuncu evet çok ama, herkese mute at keyfine bak, şahsen ben öyle yapıyorum.
 
Önceden kazanıp kaybedeceğin konusunda katılıyorum. League of Legends'de de aynı durum var. 10 el attın diyelim. Win yüzden %50 civarı oluyor. Eğer 5 oyun kazandıysan kalan 5 oyunda da çok kötü takım geliyor sana. Tabi bu genelleme. Ama genelde böyle bir istatistik çıkıyor ortaya. Bu konuyu araştıran YouTuber'lar vardı. Fakat yine de Valorant'ı tamamen bırakın ve asla oynamayın baya saçma bir cümle olmuş.
 
Şahsen çok eğleniyorum, geçiyorum bir köşeye Judge ile bekliyorum. Sonrası muazzam. Öyle kuduruyorlar ki gülmekten çenem ağrıyor. Bu arada sülalemden de kimse kalmıyor ama olsun, o kuduruşu görmeye değer. Size de öneririm. Oyunun normal şekline aykırı şekilde oynayın ve söylenenleri takmayın.
Hayata olan bakış açısı da önemli tabii.
 
Aynen fanboy değilsin. Yazdıklarından bunu çıkarıyorum. 😀 Aciz bir durum yok ortada Valorant'ın oyunu uzatmak için hep aynı kişileri eşleştirdiğini anlattım en akılsız insan bile bunu anlar. Yazdıklarımı nasıl okudun bilmiyorum ancak sadece boşa çeneni yormuşsun. Vaktini burada harcama. Kimse benim yazdıklarımla oyun bırakacak değil zaten ben sadece oyunun yaptığı uyanıklığı anlattım. Bu arada profil resminden de anlaşılıyor fanboy olmadığın. 😀

Tabii efendim

Rankınız neydi acaba belki de bulunduğunuz rankta oynayan sayısı az olabilir
Radiant :)
 
Şimdi bu başlıktan bazılarınız şunu çıkarabilir.
Toxic velet AFK koşarak vurma vs. bunlarda var ama bunlara değinmeyeceğim.
Valorant'ta rekabet giriyorsunuz diyelim 5vs5 takımlar belirleniyor değil mi?
Valorant burada kesinlikle ve asla adil bir eşleştirme yapmıyor. Bu yazdıklarımı maç kaybettiğim için sinirlendiğim için yazmıyorum. Hangi takımın önceden kazanıp kaybedeceği belirleniyor. Buna ilk başta ayıkmamıştım ancak bu durum tamamiyle dediğim gibi. Mesela girin bir maç kendi takımınız ve karşı takım oyuncularının ismini not edin. Çok sık karşınıza çıkıyorlar. Valorant bunu oyunun çok oynanması için yapıyor. Bana inanmayanlar ya da dalga geçenlerde olacaktır. Buna zamanla ayıkacaksınız zaten. Kendinizde bunu deneyin. Ben artık karşı takım ve oyuncuların ismini ezberledim. Aranızda dediklerimi yaşayan varsa rica ediyorum yoruma yazsın.



Size yemin ederim ki yalan söylemiyorum inanmayan dediklerimi uygulasın. Bende zaten çok sonradan ayıktım bu duruma.
Valorant oynamıyorum ama riot un bir diğer oyunu olan League Of Legends oynuyorum yıllardır. Yıllardır rank kasmaya oynamadım. Hep arkadaşlarla muhabbete oynadım. Ben de bunu farkettim tabii bir oyuncu olarak. Lolde de bir ya da birkaç maç uyumlu düzgün oynayan insanlar geliyor. Sonra bir insanlar geliyor eğer çok ciddiye alsan kafayı yersin. Ben salıp alt tabda takıldığım için sıkıntı olmuyor. Ama rank kasmak isteyen bir insan olursa hem sinir hastası olabilir hem de hırstan dolayı bağımlı olabilir. Onun için diyeceğim tek şey kasmayın oyunları eğlenmek için oynayın. Bundan para kazanmayacaksan en yüksekte olsan ne olur en aşağıda olsan ne olur. Eğlenin.
 
CS:GO kadar rezil bir oyun daha görmedim, hangi rank olursa olsun karşıda her el mutlaka hile oluyor, takımda banko biri kesinlikle AFK kalıyor. Valorant bence CS:GO'dan kat kat daha iyi. Toxic oyuncu evet çok ama, herkese mute at keyfine bak, şahsen ben öyle yapıyorum.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
 
Ben gecen sene bıraktım ve akil sağlığı konusunda cok daha iyi bir yerdeyim. Hem Windows'dan kurtuldum bu sayede. Siz de bırakın tavsiye ederim.
 
Aynı kişi gelme konusunda bir şey diyemem, hafızam kuvvetlidir ancak karşıma gelenlerin hiçbiriyle daha önce maç yaptığımı hatırlamıyorum açıkçası. Ama herkesin dediği gibi rank atlanılamaması için bir sistem olduğu çok belli. Her girdiğim maçta, gerçekten istisnasız her girdiğim maçta smurf zannedilmeme rağmen hala aynı eloda kalıyorsam bir gariplik vardır diye düşünüyorum. Killchaserlik bile yapmıyorum, hatta elimden geldiğince IGL bile olmaya çalışıyorum buna rağmen çıktığım bu killerle kaybettiğim oluyor. Gold'un yüksek bir elo olmadığını biliyorum ancak çoğu maçta takımıma demirden bile beter oynayan Gold'lar geliyor.
1656931943581.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı