Valorant'ı yüklemek güvenli midir?

Mustafa139

Hectopat
Daha fazla  
Valorant severek oynadığım ve yıllardır da emek harcadığım bir oyun. Ama oyunun Vanguard ile çalışması ve dolayısıyla çekirdek izinde çalıştığını öğrendiğimde bunun ne kadar gerekli bir şey olduğunu sorgulamaya başladım.

Konuyla ilgili çok bilgi sahibi değilim fakat bunun güvenlik adına büyük bir fedakarlık olduğunu düşünüyorum.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant severek oynadığım ve yıllardır da emek harcadığım bir oyun. Ama oyunun Vanguard ile çalışması ve dolayısıyla çekirdek izinde çalıştığını öğrendiğimde bunun ne kadar gerekli bir şey olduğunu sorgulamaya başladım.

Konuyla ilgili çok bilgi sahibi değilim fakat bunun güvenlik adına büyük bir fedakarlık olduğunu düşünüyorum.

Devre dışı bırakın oyundan çıkınca da isterseniz yeniden başlatabilirsiniz bilgisayarı.

Dosya Ekleri

• 1721315606289.png
    1721315606289.png
    69,3 KB · Görüntüleme: 56

Tencentten herşey beklenir ama kişisel bilgisayarımızda bulunan bilgilerle birşey yapacaklarını düşünmem,eğer bilgi toplarlarsa sistem özellikleri,genelde kullandığınız uygulamalar tarzı bilgileri toplarlar.Tek sıkıntı oluşturabilecek durum ise bu anti cheatte çıkabilecek bir açığın bilgisayarınıza zarar verebilcek olması ki bu da imkansız bir durum.

Devre dışı bırakın oyundan çıkınca da isterseniz yeniden başlatabilirsiniz bilgisayarı.
Bu sadece uygulama ikonunu kapıyor,eğer tamamiyle kapatıp sadece oyun oynayacağınız vakit açmak isterseniz msconfig üzerinden vgc hizmetini kapatmanız lazım.Oyuna girmek istediğinizde ise onu açıp bilgisayarı yeniden başlatmanız lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı