hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 17 Ekim 2020 #31 Nounie dedi: Başka birinden ses sekiyordur sana. Mute atınca öyle olma imkanı yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam 3 el girdim üçündede bu bozuk birey geldi toxic biriydi ama hiçbir şey yapmadı bir de konuyu çok sapıtmayalım konu kilit yemesin.
Nounie dedi: Başka birinden ses sekiyordur sana. Mute atınca öyle olma imkanı yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam 3 el girdim üçündede bu bozuk birey geldi toxic biriydi ama hiçbir şey yapmadı bir de konuyu çok sapıtmayalım konu kilit yemesin.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #32 hile kodlayan hacker dedi: Bilmiyorum hocam 3 el girdim üçündede bu bozuk birey geldi toxic biriydi ama hiçbir şey yapmadı bir de konuyu çok sapıtmayalım konu kilit yemesin. Genişletmek için tıkla... Çoktan ban yemiştir ama ticket atabilirsin.
hile kodlayan hacker dedi: Bilmiyorum hocam 3 el girdim üçündede bu bozuk birey geldi toxic biriydi ama hiçbir şey yapmadı bir de konuyu çok sapıtmayalım konu kilit yemesin. Genişletmek için tıkla... Çoktan ban yemiştir ama ticket atabilirsin.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 17 Ekim 2020 #33 İlk defa oyunuyla ve topluluğuyla bu kadar ilgili bir yapımcı gördüm. Valorant'ın önü çok açık. CS gibi, yapımcısının bile umrunda olmadığı bir oyun değil.
İlk defa oyunuyla ve topluluğuyla bu kadar ilgili bir yapımcı gördüm. Valorant'ın önü çok açık. CS gibi, yapımcısının bile umrunda olmadığı bir oyun değil.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 25 Ocak 2021 #34 FPS'ler asla ölmez. Serverlarının fişleri çekilene dek bir şekilde oyuncu barındırırlar. Valorant kolay kolay bitmez.
FPS'ler asla ölmez. Serverlarının fişleri çekilene dek bir şekilde oyuncu barındırırlar. Valorant kolay kolay bitmez.
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #35 Moonlighttt dedi: Arkadaşlar sizce Valorant'ı uzun bir gelecek bekliyor mu? Yoksa PUBG gibi bir süre sonra balonu söner mi? Genişletmek için tıkla... Tahminim en fazla 7 yıl.
Moonlighttt dedi: Arkadaşlar sizce Valorant'ı uzun bir gelecek bekliyor mu? Yoksa PUBG gibi bir süre sonra balonu söner mi? Genişletmek için tıkla... Tahminim en fazla 7 yıl.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 26 Nisan 2021 #36 Hocam ilk öncelikle Pubg sönmedi hayla oynayanı var ama Valorant söner çünkü kitle toxic.
A Alpershn38 Hectopat Katılım 10 Eylül 2019 Mesajlar 241 26 Nisan 2021 #37 332579 dedi: Hocam ilk öncelikle Pubg sönmedi hayla oynayanı var ama Valorant söner çünkü kitle toxic. Genişletmek için tıkla... LOL' de yokmuydu toxic kitle? bi 3 yılı daha var bence.
332579 dedi: Hocam ilk öncelikle Pubg sönmedi hayla oynayanı var ama Valorant söner çünkü kitle toxic. Genişletmek için tıkla... LOL' de yokmuydu toxic kitle? bi 3 yılı daha var bence.
Aduketci Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 342 15 Mayıs 2021 #38 Moonlighttt dedi: Arkadaşlar sizce Valorant'ı uzun bir gelecek bekliyor mu? Yoksa PUBG gibi bir süre sonra balonu söner mi? Genişletmek için tıkla... LoL gibi olur. Normal devam eder.
Moonlighttt dedi: Arkadaşlar sizce Valorant'ı uzun bir gelecek bekliyor mu? Yoksa PUBG gibi bir süre sonra balonu söner mi? Genişletmek için tıkla... LoL gibi olur. Normal devam eder.
KralTektir Picopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 368 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #39 Moonlighttt dedi: Arkadaşlar sizce Valorant'ı uzun bir gelecek bekliyor mu? Yoksa PUBG gibi bir süre sonra balonu söner mi? Genişletmek için tıkla... Pubg ve csgo yu gecemeyip 2021 sonu gibi balonu soner ~İsteyen kızgın atabilir~ Aduketci dedi: LoL gibi olur. Normal devam eder. Genişletmek için tıkla... Lol patladı sonra yavaş yavaş gg olmaya başladı eskiden çok lol oynayan görürdüm şuanda nerdeyse hiç gormeiyorum Alpershn38 dedi: LOL' de yokmuydu toxic kitle? bi 3 yılı daha var bence. Genişletmek için tıkla... 2021 sonu 2022 başı gibi valorant pubg ve cs yi gecemeyip kalır pubg bitmesede çoğu kişi oyunu bıraktı 332579 dedi: Hocam ilk öncelikle Pubg sönmedi hayla oynayanı var ama Valorant söner çünkü kitle toxic. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi pubg bıraktı
Moonlighttt dedi: Arkadaşlar sizce Valorant'ı uzun bir gelecek bekliyor mu? Yoksa PUBG gibi bir süre sonra balonu söner mi? Genişletmek için tıkla... Pubg ve csgo yu gecemeyip 2021 sonu gibi balonu soner ~İsteyen kızgın atabilir~ Aduketci dedi: LoL gibi olur. Normal devam eder. Genişletmek için tıkla... Lol patladı sonra yavaş yavaş gg olmaya başladı eskiden çok lol oynayan görürdüm şuanda nerdeyse hiç gormeiyorum Alpershn38 dedi: LOL' de yokmuydu toxic kitle? bi 3 yılı daha var bence. Genişletmek için tıkla... 2021 sonu 2022 başı gibi valorant pubg ve cs yi gecemeyip kalır pubg bitmesede çoğu kişi oyunu bıraktı 332579 dedi: Hocam ilk öncelikle Pubg sönmedi hayla oynayanı var ama Valorant söner çünkü kitle toxic. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi pubg bıraktı