Valorant'ın kitlesi ne olacak?

• Konuyu başlatan 453476
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 99
  • Görüntüleme 8.331
Kitle farkı falan yok ortada. Bütün online oyunların kitlesi aşağı yukarı aynıdır. Csgo da oyuna girdiğiniz zaman lobi kuruyor ya da bir lobiye katılıyordunuz. Takımınızda kimler var farkındaydınız tanıyordunız muhabbet ediyordunuz. Çocuksa karşıdaki takımdan atıyordunuz. Cs de valorant gibi Random bir şekilde rekabetçi girdiğinizde iyi bir kitle mi geliyordu sanki? Flameler, toxicler, troller.. Daha neler neler. Üstüne bir de Rusların ve Türklerin ayrı toxiclikleri. Aynısı Valorant'ta da var. Kitle farklı değil yani, farklı olan tek şey takımınıza gelene oyuncuları sizin seçip seçmemeniz. Lobi özelliği valoranta da gelse valorantta aynı şekilde rahat bir oyun oynama ihtimalinizi arttıracaktır.
2555,7 saat CS:GO geçmişim var, 600 win rek ve 600 win yoldaşım var. Valorant'ta ise max 400 saatim olmuştur daha. CS:GO'da en çok sinirlendiğim maçtaki sinirim emin olun Valorant'tın ortalama bir maçındaki sinirime yaklaşamaz bile. Valorant'ın daha toxic olduğu apaçık bana göre. CS:GO'da lobi ile girmiyordum bu arada. Hep solo.

2555,7 saat CS:GO geçmişim var, 600 win rek ve 600 win yoldaşım var. Valorant'ta ise max 400 saatim olmuştur daha. CS:GO'da en çok sinirlendiğim maçtaki sinirim emin olun Valorant'tın ortalama bir maçındaki sinirime yaklaşamaz bile. Valorant'ın daha toxic olduğu apaçık bana göre. CS:GO'da lobi ile girmiyordum bu arada. Hep solo.
Tam tersini bende söyleyebilirim, CSGO'daki solo girdiğim hiçbir maçtan, bak hiçbir maç diyorum, mutlu ayrıldığımız hatırlamıyorum. Defalarca kez sadece Türk olduğumu bildikleri için taşıdığım maçların son raundlarında atıldığını hatırlıyorum. En son iki yıl önce falan cs oynadım konuşacak seviyede İngilizce bilmiyordum o zaman ve bu yüzden mic bile basmadığım halde. Blocklamalar, Flash atmalar vs. Bir ton olay. CS ile büyümüş birisi olarak diyorum ki iki oyun arasında kitle açısından hiçbir fark yok. Bir de tüm bu kitle sorunu yetmezmiş gibi hileler, ping gibi tamamıyla oyunun ihmalkarlığından doğan sorunlarla mücadele ediyordum. Ve üstelik bu maçları bulmak bile ortalama beş dakika falan sürüyordu, fazla değil 1k saatim var cs de ve ne yazık ki bunun aşağı yukarı zevk alarak oynadığım bölümü 200 falandır. Tamamıyla alternatifi olmamasından dolayı katlanıyordum. Alternatifi doğdu ve benim için cs bitti.

Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun.

Daha demin yabancı bir sunucuya girdim. Özellikle yılbaşına daha keyifli girmek için yabancı sunucu seçtim. Adamlar oyunu trollemekten başka bir şey yapmadılar desem yeridir. Phoenix üstüme ateş topu atıyor, takımı kör ediyor; raporlayın diyorum, adamlar dalga geçiyorlar. Benimle dalga geçiyorlar bu arada. Taklit falan ediyorlar. Akşam akşam sinirim bozuldu. Ben bu tip oyuncuların sadece Türkiye sunucularında olduğunu sanırdım, yabancı sunucularda da varmış. Tek örnek bu değil bu arada. Son zamanlarda yabancı sunucuların kitlesi de iyicene azıttı.

Ne düşünüyorsunuz? Siz daha önce bu tarz bir durum yaşadınız mı?
Oyun güzel ama kitlesi yüzünden oyunu aşağıya çekiyor.

CS:GO'daki kitle daha kanser. 1200 küsür saatim var 2 yıldır adam akıllı oynamadım, arada giriyorum sonra tövbe edip Jailbreak, Aim sunucularına yöneliyorum. Valorant'ta ise şu ana kadar raporladığım hemen hemen her oyuncu banlandı.

Valorant'a çöp diyenlere gülüyorum sadece. Komikler cidden. Toxic oyuncular için yapılacak birşey yok benim de en çok dert yandığım konu bu. İletişimi düzgün olan efendi insanlar geldiği zaman ise tadından yenmiyor cidden oyun, az da olsa böyle takımlarla oynuyorum arada :) kaybetmeyi sevmiyorum ama düzgün takım geldiği zaman hiç önemsemiyorum kazanmışım kaybetmişim. En azından takım olarak konuşup birşeyler yapmaya çalışıyoruz daha zevkli oluyor oyun.

Valorant çoğu oyundan esinti almış bir oyun en büyük esinlendiği oyun CS:GO sonrasında Apex ve birkaç oyun geliyor keşke kendileri bir şey ekleseler miş.

Valorant çoğu oyundan esinti almış bir oyun en büyük esinlendiği oyun CS:GO sonrasında Apex ve birkaç oyun geliyor keşke kendileri bir şey ekleseler miş.
2014 Yılında geliştirilmeye başlanan 5v5 FPS oyunu Valorant 2019 yılında çıkan Battle Royale oyunu olan Apex'ten esinlenmiştir.

Hayır oyun bilgin olsa overwatch falan dersin de yok belli ki. Ama haberin olsun bu kafayla gidersen özgün oyun bulamazsın.

Bütün battle Royale oyunlarına pubg çakması demek = bütün fps oyunlarına cs çakması demek = bütün karakter yeteneği tabanlı oyunlara Quake çakması demek = oyun bilgisinin sıfır olması

Arada hiçbir fark yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı