Bana hep Türkiye sunucusunda denk geliyor o da çok az genellikle Frankfurt'ta oynuyorum bir tek banamı denk gelmiyor yabancı sunucuda acaba.
Bu oyunu cidden boş geliyor bana, CS:GO özentiliğinden çıkmış ve popüler olmuş ama kısa süre içinde balon gibi söneceğini düşündüğüm oyundur kendisi. Kısaca çöp.
Şuan shroud vs yayıncılar akın akın yayınını yaptığı için popüler. Bu yıldız söner gibi geliyor.Bence Valorant sönmez. Ama yine de durumunu önümüzdeki 2-3 sene belirleyecek daha yeni bir oyun.
Bu tarz oyunların zaten hep kitleleri böyle olmaz mı?Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun.
Daha demin yabancı bir sunucuya girdim. Özellikle yılbaşına daha keyifli girmek için yabancı sunucu seçtim. Adamlar oyunu trollemekten başka bir şey yapmadılar desem yeridir. Phoenix üstüme ateş topu atıyor, takımı kör ediyor; raporlayın diyorum, adamlar dalga geçiyorlar. Benimle dalga geçiyorlar bu arada. Taklit falan ediyorlar. Akşam akşam sinirim bozuldu. Ben bu tip oyuncuların sadece Türkiye sunucularında olduğunu sanırdım, yabancı sunucularda da varmış. Tek örnek bu değil bu arada. Son zamanlarda yabancı sunucuların kitlesi de iyicene azıttı.
Ne düşünüyorsunuz? Siz daha önce bu tarz bir durum yaşadınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.