10 yıldır şu forumdayım, 10 yıldır Riot oyunlarındanki toxic kitleden şikayet ediliyor. Riot bir şey yapıyor mu ben de bilmiyorum. Ama yapmıyor gibi. Ciddi ciddi bu adamların donanım banı vs bırakıp TCKimlik ban atmaları lazım.
Bronz 2. oyunu aman aman oynamadığım için rank düşük.
Senin gibi nadir bulunanlarda var oyunda alınma. Bu oyunun kitlesi hiç bir zaman düzelmeyecek bağıra çağıra rage attığımı bilirim bu oyunda ve oyun kötü arkadaşlar her ne kadar inkar ederseniz edin kötü, şu yandan güzel bütün veletler toxicler bu oyuna akın ederken güzel oyunların sunucuları boş kalıyorBen de 12 yaşındayım ama 1 kere troll olmadım bana göre yaşla bir alakası yok.
10 yıldır şu forumdayım, 10 yıldır Riot oyunlarındanki toxic kitleden şikayet ediliyor. Riot bir şey yapıyor mu ben de bilmiyorum. Ama yapmıyor gibi. Ciddi ciddi bu adamların donanım banı vs bırakıp tckimlik ban atmaları lazım.
Riot ve Kullandığı (Çoğunluğu Reklam Amaçlı) Hizmetler:Hangileri?
Aslında doğru raporlama ile toxic oyuncuların çoğu gereken cezayı alıyor. Ses kayıt sistemi geldikten sonra her raporumdam sonra geribildirim aldığım, hatta bazen üst üste 2 kez geribildirim aldığım dahi olmuştur.10 yıldır şu forumdayım, 10 yıldır Riot oyunlarındanki toxic kitleden şikayet ediliyor. Riot bir şey yapıyor mu ben de bilmiyorum. Ama yapmıyor gibi. Ciddi ciddi bu adamların donanım banı vs bırakıp TCKimlik ban atmaları lazım.
Aynı şeyi Dota'cılar diyordu LoL'e; çocuk oyunu, grafikleri kötü, ilerde oynayan kalmaz diye. 12 yıl oldu, durum ortada.Oyunu 7-8 Yıl sonra oynayan kalmayacak, Sırf CS Oynadığım İçin ''Enayi'' İlan Edildiğim bir kitlesi var.
10 yıldır şu forumdayım, 10 yıldır Riot oyunlarındanki toxic kitleden şikayet ediliyor. Riot bir şey yapıyor mu ben de bilmiyorum. Ama yapmıyor gibi. Ciddi ciddi bu adamların donanım banı vs bırakıp TCKimlik ban atmaları lazım.
CS oynadığın için değil 60 ping ile 64 tick rate'lik swlerde, hilelere dolu bir oyunu oynadığın için öyle ilan ediliyorsun. Ayrıca aynısını lol için de diyorlardı bilmem kaç yıl sonra kimse oynamaz diye ama Riot'un oyunlarının ortak yanı; kendisini sürekli geliştiriyor. Valve'in aksine beş yıl Source 2 motoru üzerinde çalışıp sonra başaramadık abi diyerek projeden vazgeçen bir yaratıcı ekibi yok.Oyunu 7-8 Yıl sonra oynayan kalmayacak, Sırf CS Oynadığım İçin ''Enayi'' İlan Edildiğim bir kitlesi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.