Valorant'ın kitlesi ne olacak?

• Konuyu başlatan 453476
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 99
  • Görüntüleme 8.316
CS oynadığın için değil 60 ping ile 64 tick Rate'lik SW'lerde, hilelere dolu bir oyunu oynadığın için öyle ilan ediliyorsun. Ayrıca aynısını LoL için de diyorlardı bilmem kaç yıl sonra kimse oynamaz diye ama Riot'un oyunlarının ortak yanı; kendisini sürekli geliştiriyor. Valve'in aksine beş yıl Source 2 motoru üzerinde çalışıp sonra başaramadık abi diyerek projeden vazgeçen bir yaratıcı ekibi yok.

Aynen, çöp gibi silah mekanikleri olan, 4 oyunun birleşiminden oluşan, ve her yerde hata ile dolu olan bir oyunu mu oynayayım? 15 kere Valorant'ı yükledim gene şans verdim, yok, her seferinde ya mavi ekran ya da van 1 hatası aldım.

Valve ne zaman Source 2'yi iptal etmiş? DotA'yı bile günlük en az 400 bin kişi oynuyor, CS:GO'yu demiyorum bile 800 ila 900 binlerde oyunun çıkmasının üzerinde 10 yıl geçti. Ve hilelerle nasıl dolu, bana mı gelmiyor?
Tabii ki de Riot fanboyları her maçta anasına sövülmesini seviyorsa karışamam.

Riot ve kullandığı (çoğunluğu reklam amaçlı) hizmetler:
Mixpanel.
Pubmatic.
Spotx.
Scorecardresearch.
Openx.
Liveramp.
Moat.
Mediamath.
Criteo.
Quantcast.
Adform.
The trade desk.
Oracle services.
Adsafeprotected.
Triplelift.
Amplitude.
Appnexus.
Index exchange.
Hotjar.
Stripe.
New relic.
Google apıs and Google shared services.
Google ads.
Amazon ads.

Riot'u babası gibi savunanlar var aklım almıyor, sırf iki sunucu açtılar diye tanrı ilan edildiler.

İstanbul server'ında bile 270 pingi gördüm. CS'de ise bu oran maksimum 77 ila 83.

Son düzenleme:
Bence de çöp oyun bana göre CS:GO daha gerçek.

Riot oyunculara gerçekçilik sunmuyor. Oyun daha piyasaya sürülmeden tanıtımında "karakter tabanlı, yetenek atışlı FPS oyunu" diye açıkladı zaten. Sizin gelip de CS:GO daha gerçek demeniz yanlış olur. Ayrıca AK-47 çok güçlü silahlardan kafaya tek mermide öldürmesi gereken silah CS:GO öldürmüyor. Sanırım oyundaki herkes İbrahim Tatlıses (!)

Aynen, çöp gibi silah mekanikleri olan, 4 oyunun birleşiminden oluşan, ve her yerde hata ile dolu olan bir oyunu mu oynayayım? 15 kere Valorant'ı yükledim gene şans verdim, yok, her seferinde ya mavi ekran ya da van 1 hatası aldım.

Valve ne zaman Source 2'yi iptal etmiş? DotA'yı bile günlük en az 400 bin kişi oynuyor, CS:GO'yu demiyorum bile 800 ila 900 binlerde oyunun çıkmasının üzerinde 10 yıl geçti. Ve hilelerle nasıl dolu, bana mı gelmiyor?
Tabii ki de Riot fanboyları her maçta anasına sövülmesini seviyorsa karışamam.

Riot ve kullandığı (çoğunluğu reklam amaçlı) hizmetler:
Mixpanel.
Pubmatic.
Spotx.
Scorecardresearch.
Openx.
Liveramp.
Moat.
Mediamath.
Criteo.
Quantcast.
Adform.
The trade desk.
Oracle services.
Adsafeprotected.
Triplelift.
Amplitude.
Appnexus.
Index exchange.
Hotjar.
Stripe.
New relic.
Google apıs and Google shared services.
Google ads.
Amazon ads.

Riot'u babası gibi savunanlar var aklım almıyor, sırf iki sunucu açtılar diye tanrı ilan edildiler.

İstanbul server'ında bile 270 pingi gördüm. CS'de ise bu oran maksimum 77 ila 83.
İstanbul sw'sinde 270 ping gördüysen git internetini değiştir bir zahmet adamlar evine sunucu kuracak değiller adam gibi 7pingle oynuyorum oyunu.

Daha ilk yılını doldurmuş bir oyunun buglarından bahsediyorsun, bununla savunduğun göre cs hakkında bilgin de iki yıl öncesine kadar dayanıyor belli ki. Oyunun ilk çıkış zamanlarında oynadım ben cs yi, hitbox Bugları ı bilir misin mesela? Ben biliyorum, adamla alakası olmayan mermilerin hasar verdiğini? Silahların dengedizliğini hatırlıyor musun peki? Molotofun saçma sapan range'ini bilir misin? Awp'nin olağan üstü no scope tutarlılık oranını ya da? Piyasa da 10 yıla yakın var olan bir oyun csgo, bir zahmet bugı kalmamış olsun yani!? Daha ilk yılını yeni doldurdu Valorant, gelişim hızını görmeyecek kadar körsün belli ki çünkü o delisi olduğun cs belli krıılma noktaları olmasa geliştirilmeye devam bile etmeyecekti, oysa ki valorant ilk çıktığı günden beri istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Bırak da her şey tam oturmamış olsun, aradaki gelişim farkını göremiyorsun.

Ne gerek var gelişime, anti-cheat'e, sserver desteğine, sunuculara vs. getirsin iki tane yeni kasa bir tane operasyon yeter size.

Elinde ki telefonda bütün özelini dünya ile paylaşırken kabarmıyor şu "özel hayatın gizliliği" damarınız da ne zaman bir konuya meze yapacaksanız kabarıyor.

Hayır bil diye söylüyorum, cs gökten zembille mis gibi ir oyun olarak inmedi. Ayrıca source 2'yi csgo'ya uyarlamada sorunlar çektiklerini, bu yüzden zamansız olarak bu planı rafa kaldırdıklarından haberin olmayacak kadar takip etmiyor musun şu oyunu? Sızıntıları falan bir takip et madme bu kadar delisisin oyunun.

Bunun yanında dota ne alaka? Dotanın oyuncu sayısına laf etmedim aynısı gibi cs nin de oyuncu sayısına laf etmedim? Valorantın oynanmasına laf eden sensin beynin sulanmış galiba neyi savunacağını bilmiyorsunuz. Şu fancıklık yapmaları bıraksanız artık, size değer veren oyunlara ve yapımcılarına değer verin biraz. Adamların yıllardır bizi gram önemsediği yok, son 5 yıldır Valve cs üzerinden sadece para kazanmayı amaçlıyor, gelişim umrumda değil. Valorantın tutmasından sonra o tahtı sallanınca güncellemeleri gazladılar ama anlık bir şeydi tekrar eski stabil haline döndü.

Oyunlar biter yenileri çıkar, Counter Strike bitmez ama CSGO bitiyor zamanı geldi. Yeni bir cs oyununu başarabilirler mi onuda bilmem çünkü yenisi de csgo kadar sorunlu bir çıkış yaşarsa şu anki piyasada ayakta duramaz 2012'nin oyun piyasasında değiliz.

Ayrıca ben değil csgo'yu cs yi hayatım boyunca oynadım, bilmesem inanacağım refah seviyesi yüksek, toxic lik sıfır herkesin olgun oyuncular olduğuna. Kendinizi ne güzel kandırıyorsunuz öyle şaşıyor insan :!

Son düzenleme:
İstanbul SW'sinde 270 ping gördüysen git internetini değiştir bir zahmet adamlar evine sunucu kuracak değiller adam gibi 7pingle oynuyorum oyunu.

Daha ilk yılını doldurmuş bir oyunun buglarından bahsediyorsun, bununla savunduğun göre CS hakkında bilgin de iki yıl öncesine kadar dayanıyor belli ki. Oyunun ilk çıkış zamanlarında oynadım ben CS'yi, hitbox bugları ı bilir misin mesela? Ben biliyorum, adamla alakası olmayan mermilerin hasar verdiğini? Silahların dengedizliğini hatırlıyor musun peki? Molotofun saçma sapan Range'ini bilir misin? AWP'nin olağan üstü no scope tutarlılık oranını ya da? Piyasa da 10 yıla yakın var olan bir oyun CS:GO, bir zahmet bugı kalmamış olsun yani? Daha ilk yılını yeni doldurdu Valorant, gelişim hızını görmeyecek kadar körsün belli ki çünkü o delisi olduğun CS belli krıılma noktaları olmasa geliştirilmeye devam bile etmeyecekti, oysaki Valorant ilk çıktığı günden beri istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Bırak da her şey tam oturmamış olsun, aradaki gelişim farkını göremiyorsun.

Ne gerek var gelişime, anti-cheat'e, sserver desteğine, sunuculara vs. getirsin iki tane yeni kasa bir tane operasyon yeter size.

Elinde ki telefonda bütün özelini dünya ile paylaşırken kabarmıyor şu "özel hayatın gizliliği" damarınız da ne zaman bir konuya meze yapacaksanız kabarıyor.

Hayır bil diye söylüyorum, CS gökten zembille mis gibi ir oyun olarak inmedi. Ayrıca Source 2'yi CS:GO'ya uyarlamada sorunlar çektiklerini, bu yüzden zamansız olarak bu planı rafa kaldırdıklarından haberin olmayacak kadar takip etmiyor musun şu oyunu? Sızıntıları falan bir takip et madme bu kadar delisisin oyunun.

Bunun yanında DotA ne alaka? DotA'nın oyuncu sayısına laf etmedim aynısı gibi CS'nin de oyuncu sayısına laf etmedim? Valorant'ın oynanmasına laf eden sensin beynin sulanmış galiba neyi savunacağını bilmiyorsunuz. Şu fancıklık yapmaları bıraksanız artık, size değer veren oyunlara ve yapımcılarına değer verin biraz. Adamların yıllardır bizi gram önemsediği yok, son 5 yıldır Valve CS üzerinden sadece para kazanmayı amaçlıyor, gelişim umurumda değil. Valorant'ın tutmasından sonra o tahtı sallanınca güncellemeleri gazladılar ama anlık bir şeydi tekrar eski stabil haline döndü.

Oyunlar biter yenileri çıkar, Counter-Strike bitmez ama CS:GO bitiyor zamanı geldi. Yeni bir CS oyununu başarabilirler mi onu da bilmem çünkü yenisi de CS:GO kadar sorunlu bir çıkış yaşarsa şu anki piyasada ayakta duramaz 2012'nin oyun piyasasında değiliz.

Ayrıca ben değil CS:GO'yu CS'yi hayatım boyunca oynadım, bilmesem inanacağım refah seviyesi yüksek, toxiclik sıfır herkesin olgun oyuncular olduğuna. Kendinizi ne güzel kandırıyorsunuz öyle şaşıyor insan!

CS oynamaktan beynim sulanmadı, hafta da anca 3 saat oynuyorum, ben Valorant oynayanlara laf etmiyorum ki? Valorant oynayanların köpek gibi saldırmasına laf ediyorum, sen 'Valve Source 2'yi iptal etti' dedin, rafa kaldırdı demedin ki, zaten kaldırılmasının sebebi, atölye öğelerinin Source 2'ye enjekte edilememesi, hala üzerinde çalıştıklarını az çok tahmin edebiliyorsundur.

Umarım ki TR server açılmaz, ve neden internetime laf ettin ki? Oyunun saçma bağlantı hataları var, Valorant'ı 40 Ping'le oynasam gene oyun bağlantı hatası veriyor. Ve bu cyberbug 2077 gibi dev bir oyun değil. Oyunun hatalarını 1 yıl içerisinde düzeltebilirlerdi.

Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun.

Daha demin yabancı bir sunucuya girdim. Özellikle yılbaşına daha keyifli girmek için yabancı sunucu seçtim. Adamlar oyunu trollemekten başka bir şey yapmadılar desem yeridir. Phoenix üstüme ateş topu atıyor, takımı kör ediyor; raporlayın diyorum, adamlar dalga geçiyorlar. Benimle dalga geçiyorlar bu arada. Taklit falan ediyorlar. Akşam akşam sinirim bozuldu. Ben bu tip oyuncuların sadece Türkiye sunucularında olduğunu sanırdım, yabancı sunucularda da varmış. Tek örnek bu değil bu arada. Son zamanlarda yabancı sunucuların kitlesi de iyicene azıttı.

Ne düşünüyorsunuz? Siz daha önce bu tarz bir durum yaşadınız mı?
Riot oyunları böyle maalesef.

Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun.

Daha demin yabancı bir sunucuya girdim. Özellikle yılbaşına daha keyifli girmek için yabancı sunucu seçtim. Adamlar oyunu trollemekten başka bir şey yapmadılar desem yeridir. Phoenix üstüme ateş topu atıyor, takımı kör ediyor; raporlayın diyorum, adamlar dalga geçiyorlar. Benimle dalga geçiyorlar bu arada. Taklit falan ediyorlar. Akşam akşam sinirim bozuldu. Ben bu tip oyuncuların sadece Türkiye sunucularında olduğunu sanırdım, yabancı sunucularda da varmış. Tek örnek bu değil bu arada. Son zamanlarda yabancı sunucuların kitlesi de iyicene azıttı.

Ne düşünüyorsunuz? Siz daha önce bu tarz bir durum yaşadınız mı?
Böyle geldi böyle gidecek.

Toxic olmamak elde değil. Gold'dan (belki de plattan) Demir'e kadar instalocklar, mikrofon kullanmaktan oynayamayanlar, info vermeyenler ile dolu. Oyun güzelde kitle için bir çözüm bulunmalı. Ayrıca Ping'leri indirdik diye ping rakamlarını düşürüyorlar. Eskiden 150 Ping'de bir şey olmuyorken şimdi 15 Ping'de ışınlanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı