Sen çok yanlış anlamışsın 0.5 ms muhabbetiniNe alakası var 0.5ms diye sattıkları monitör bana 0.5 vermicekse neden 0.5 yazıyorlar.
Sen çok yanlış anlamışsın 0.5 ms muhabbetiniNe alakası var 0.5ms diye sattıkları monitör bana 0.5 vermicekse neden 0.5 yazıyorlar.
10ms olsa hadi anlarım ama 1.3 ms falan bir farklılik olmayacak. Esporcu olsanız bile bir şey olmayacak. Niye bu kadar takıldınız ki?Ne alakası var 0.5ms diye sattıkları monitör bana 0.5 vermicekse neden 0.5 yazıyorlar.
Ayrıca o 0.5ms'i oyunla ölçemezsin.Ne alakası var 0.5ms diye sattıkları monitör bana 0.5 vermicekse neden 0.5 yazıyorlar.
10ms olsa hadi anlarım ama 1.3 ms falan bir farklılik olmayacak. Esporcu olsanız bile bir şey olmayacak. Niye bu kadar takıldınız ki?
Sen çok yanlış anlamışsın 0.5 ms muhabbetini. Monitörün ne kadar geciktiğini oyun içindeki bir göstergeden ölçemezsin ki.
Oyunun ayarları ve oyunun çözünürlüğünden bahsediyorum hocam. Eğer çok çok yüksek liglerde değilseniz / e spor ile ilgilenmiyorsanız pek bir avantajını görmeyeceksiniz zaten.300-400 arası FPS alıyorum çözünürlük 1920X1080.monitör ayarlarının hepsini ekstreme çektim.
Hocam oyundaki herhangi bir program ile ölçemezsiniz. İllaki hata olacaktır.Takılmadım sadece monitörde yanlışlıkmı var diye teyit etmeye çalışıyorum çünkü yeni aldım.
Teşekkür ederim dostum.
Hocam oyun içerisinden aldığınız değer ile gerçek değer uyuşmayabilir doğru sonucu almak için input lag tester cihazı kullanmanız gerekir, ben monitörde bir sorun olduğunu sanmıyorum.Hocam görüntü oluşturma süresi diye bir şey var Valorant'ta ondan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.