Valorant'ta 100 FPS alınması gerekirken 40 FPS alınıyor

Şaka maka modların böyle konu açanlara (ceza değil) uyarı vermesi gerekiyor. Sistem bilgilerini, oyundayken aldığı CPU-GPU kullanımları/sıcaklıkları gibi değerleri, bu gibi konuları açarken bu bilgileri vermesi zorunlu olmalı.

İlk defa konu açıyor kuralları okumamış veya bilmiyor olabilir, böyle hatalar yapabilir ama yeni kullanıcılara konu açarken modlar tarafından bilgilendirme ve uyarma amaçlı bir yazı koyulabilir konu açma sayfasına.

İlk defa konu açıyor kuralları okumamış veya bilmiyor olabilir, böyle hatalar yapabilir ama yeni kullanıcılara konu açarken modlar tarafından bilgilendirme ve uyarma amaçlı bir yazı koyulabilir konu açma sayfasına.
Sadece yeni üyeler değil dostum. Çoğunluk ya vermiyor ya da eksik veriyor.
Sistem bilgilerini, Oyundayken aldığı CPU-GPU kullanımları/sıcaklıkları gibi değerleri, bu gibi konuları açarken bu bilgileri vermesi zorunlu olmalı.
En az burda belirttiğim herşeyi vermeli, ekstra ne gibi güncellemeler yaptığını vs. kendi isteğiyle söyleyebilir.

Hocam asıl sıkıntı konuyu açtıktan sonra hiç bakmıyorlar. Yarım saat olmuş hala bir geri dönüş yapmamış. İnsanlık hali aceleyle unutulabilir ama en azından konusuna baksa sorunu çözülecek belki de.

Hocam asıl sıkıntı konuyu açtıktan sonra hiç bakmıyorlar. Yarım saat olmuş hala bir geri dönüş yapmamış. İnsanlık hali aceleyle unutulabilir ama en azından konusuna baksa sorunu çözülecek belki de.
Bir de bu var işte :D %100 Hak veriyorum.

Intel Core.

İşlemci Intel Core 4700 i7.
Ekran kartı NVIDIA GeForce GT 755m.

Stress testinde en fazla 97 olmuştu.

Laptop Lenovo Y510p.

Çok ısınıyor mu çok ısınıyorsa laptop vakum soğutucu alabilirsin çok işe yarıyor ve termal macun bakımı yaptır düzelir.

Çok ısınıyor mu çok ısınıyorsa laptop vakum soğutucu alabilirsin çok işe yarıyor ve termal macun bakımı yaptır düzelir.
evet ısınıyo ve termal macunu 2 gün önce yeniledim videolarda izliyorum 100 fps alıyorlar fps arttırma bile işe yaramıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı