Valorant'ta 3 ay önce HWID banı yiyen birinin banı açılmış mıdır?

Ethelsw

Centipat
Daha fazla  
Valorant'ta 3 ay önceden bir arkadaşım donanım banı yemişti. Geri oyunu yükledi ve şu an oynuyor. Normalde 1-2 maç sonrası direkt ban yerdi, ama şu an yemiyor. Kendisiyle yaklaşık 4-5 maç derecesiz, 2 maç ranked ve 3 kere tamgaz attık. Dünden beri bir şey olmadı. Sizce banı açılmış mıdır?

Ben donanım bani yemistim 3 aylık açıldığında girmeye çalıştım hesabı silmislerdi, Valorant ilk ciktiginda açmıştım, onun hesabı nasıl açılmış merak ediyorum

Ben donanım bani yemistim 3 aylık açıldığında girmeye çalıştım hesabı silmislerdi, Valorant ilk ciktiginda açmıştım, onun hesabı nasıl açılmış merak ediyorum

Ban yemiş olduğu main hesabi gitti yeni main hesabında bahsettim ben orada hocam. Yan hesabında denedi hem.

Ban yemiş olduğu main hesabi gitti yeni main hesabında bahsettim ben orada hocam. Yan hesabında denedi hem.
Tamam şimdi anladım bendede aynı durum oldu şuan yan hesabımla oyniyoeum sorunsuz olarak yani bani açılmıştır

Tamam şimdi anladım bende de aynı durum oldu şu an yan hesabımla oyniyoeum sorunsuz olarak yani bani açılmıştır.

Herhangi bir sorun çıkmaz değil mi hocam yeni maini gitmesin de şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…