Rehber Valorant'ta aim geliştirmek için tavsiyeler

Valorant hem aim hem skill oyunudur. Bu yüzden CS'den daha zor bir oyun.
phoenix gibi karakterlerin ultisi varken cidden valorant daha mı zor dediniz ben mi yanlış okudum Neyse sidik yarıştırmıyoruz sizin görüşünüz bu, saygı duyarım.

Phoenix gibi karakterlerin ultisi varken cidden Valorant daha mı zor dediniz ben mi yanlış okudum Neyse sidik yarıştırmıyoruz sizin görüşünüz bu, saygı duyarım.

CS çok kolay oyun evet 0 oyun bilgisiyle sadece aimim ile 20K gördüm. 4 yıldır Valorant oynuyorum immo zor oldum.

phoenix gibi karakterlerin ultisi varken cidden valorant daha mı zor dediniz ben mi yanlış okudum Neyse sidik yarıştırmıyoruz sizin görüşünüz bu, saygı duyarım.
Ulti olunca oyun daha mı kolay oluyor? bu nasıl bir argüman?

Ulti olunca oyun daha mı kolay oluyor? bu nasıl bir argüman?
İkinci kez doğma şansı olan bir yetenekten bahsediyorsun. Oyun okuması olmayan bir adam bile ulti kullanıp info alabiliyor hatta bu şekil maç dahi kazandırabiliyor.

Konudan sapmadan tekrar söylüyorum: Sidik yarıştırmıyoruz oyunlar hakkında. Sizin görüşünüz o'dur benimkisi bu.

Info olmasi yeterli geliyor mu? Karsidaki adamin aimi cok daha iyiyse infosu olsa bile sizi gene de vurabilir.

Görüşünüzün öyle olması CS'yi daha kolay yapmıyor. Valorant genel olarak daha zor bir oyun yapısı gereği.

İkinci kez doğma şansı olan bir yetenekten bahsediyorsun. Oyun okuması olmayan bir adam bile ulti kullanıp info alabiliyor hatta bu şekil maç dahi kazandırabiliyor.

Belli bir yerde ölünce tekrar spawn olduğun bir yetenekten bahsediyoruz, info alsan bile arkandan bıçak yiyebiliyorsun, kafana göre ulti mi atıyorsun?
CS'de molotof atıp adamın çıkmasını bekliyoruz o zaman, oda info almaktır? Böyle bir mantık yok.

Konudan sapmadan tekrar söylüyorum: Sidik yarıştırmıyoruz oyunlar hakkında. Sizin görüşünüz o'dur benimkisi bu.

Saptığı falan yok, görüş tartışıyoruz.

Gördük CS2 20k benden az vuruyordun adamım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…