Rehber Valorant'ta aim geliştirmek için tavsiyeler

Info olmasi yeterli geliyor mu? Karsidaki adamin aimi cok daha iyiyse infosu olsa bile sizi gene de vurabilir.
İnfo alınmasını neden bu kadar küçümsüyorsun? Bomba kurulmuş olarak düşün. 3 girişi olsun side kısmına. Adam ulti basar gider bir girişi kontrol eder. %33*3 ihtimalden %50*2 ihtimale kadar yükselttiniz tahmininizi. Aimi iyiyse tabii ki vurur ancak 33'den 50'ye yükselttiğiniz yüzdelik sayı az mı sizce?
Görüşünüzün öyle olması CS'yi daha kolay yapmıyor. Valorant genel olarak daha zor bir oyun yapısı gereği.
Aynı görüşte değilim. Reyna gibi çarlar aim çarı olabilir ancak Bu videodaki gibi bir ulti oyunu kolaylaştırıyor. 2V1'de yakalanabilecek bir pozisyonda adam bu ultiye basıyor, kendini direkt 1v1'e sokuyor. 2 kişi aynı anda picklese öldürecekler ama adam kurtulabiliyor bu durumdan. Ben yeteneklerin oyunu kolaylaştıran tarafına bakıyorum, siz zorlaştıran tarafına bakıyorsunuz. Tartıştığımız nokta aynı nokta değil.
1V1'de kaldığın pozisyonda ulti sana 2. canı kazandırıyorken üstüne üstlük canın 1 bile olsa geri döndüğünde canını tekrar 100 yapıyor(en son oynadığımda öyleydi). Aimi iyi olan adam ilk çatışmayı kazansa da hem canı azalmış oluyor hem rakibin canını dolduruyor. Oyunda aimden çok oyun bilgisi yani nerede ne yapacağını bilmen gerekiyor.
Saptığı falan yok, görüş tartışıyoruz.
Konu aimken araya CS2'nin girmesi ve skillere dönmesi konuyu saptırıyor. Konu aimden çıkıp cs2 valorant tartışmasına dönüyor.

Sadece şuradan oyun bilginizin olmadığı öğrendim teşekkürler. 2V1 durumda ISO ulti basıp birini alırsa diğeri gidip ultiden çıkmasını bekler. Bu kadar basit. Her skill in bir antisi var.

Sadece şuradan oyun bilginizin olmadığı öğrendim teşekkürler. 2V1 durumda ISO ulti basıp birini alırsa diğeri gidip ultiden çıkmasını bekler. Bu kadar basit. Her skill in bir antisi var.
Oyun bilgim yok değil ancak muhabbet fazla uzadığı için cevap vermeyeceğim. Tekrardan dediğim gibi, siz oyunu zorlaştıran taraflara bakıyorken ben kolaylaştıran tarafa bakıyorum. Tartışılan konu ortak konu değil.

Sıka sıka geliştirilir kanka. Bol bol sıkcan. Practice yapcan.

Farem 1K desteklıyor. DPI olarak 800DPI sens olarak ise 0.4-0.474 kullanıyorum. Degisiklige gitmeli miyim sizce? Tutus olarak palmin fingera kaymis halini kullanıyorum.
Aim Lab icin dusuk orta mi yoksa orta mi kullanmam gerektigine emin olamadim. Gold2'yim şu anda. Birakmistim ve dusuk rank atti. Peak plat 3 gordum.
Oyunlari hep dusuk KDA ile bitiriyorum. 1 kusurlerde falan oluyor ortalama. Killim yuksek olsa bile Death'ta yuksek oluyor ve KDA dusuyor. Agresif oynuyorum. Sizce agresif oynamayi birakmali miyim?

Yani? Sen neden hep avantajlı taraftan bakıyorsun? Karşı taraftan bakarsan oyun sana cehennem?

Oyun bilginiz buradan belli oluyor, konuyu uygulayıp daha üst ranklara çıkabilirsiniz!

Önemli olan hiçbir zaman KDA değildir, oyunu sakin oynayıp fırsat kollaman lazım, fırsat oyunudur bu.
Örneğin ilk killi alır çıkarsın, adamların gelmesini veya açık vermesini beklersin.

Bir öncü fazla kill almaz ancak çok fazla kill aldırır, önemli olan kill almak değil.

Yani? Sen neden hep avantajlı taraftan bakıyorsun? Karşı taraftan bakarsan oyun sana cehennem?
Yazılanları okuyor musun merak ediyorum. "Tartıştığımız konu aynı değil" derken bunu kastediyorum zaten.

Ben okuyorum, sen okuyor musun?
O zaman okuduğunuzu anlamanızda sıkıntı var. Konu sahibi arkadaş da "Oyun bilgin buradan belli oluyor" demiş, cevap vermeyeceğim dememe rağmen ısıtıp ısıtıp hala önüme koyuyorsun.
Biraz destek şart.

Karakter secimi olarak takima gore oynuyorum. Takimda ne eksikse o. Sage Clove Reyna neon arasi takiliyorum. Sence cyper falan ogrenmem gerekli mi? Gerekirse oncu olarak cok rahat oynamasam ve sevmesende Skye ve gekko aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…