Rehber Valorant'ta aim geliştirmek için tavsiyeler

Düşük-Orta kullan. DPI kendi isteğine göre ben 1600 kullanıyorum. Trackerınıza baktım kötü değilsiniz. Duelist oynarken entry almaya bakın. Eğer sentinel falan oynuyorsanız agresif oynamayın. Rolünüze göre oynayın kısacası. Trackerdan gördüğüm kadarıyla aiminiz iyi oyun bilginizde sıkıntı olabilir belki.

Bu botu dinlemeyin.

Aimim cok tutarli sayilmaz. Son zamanlarda bir duzeldi. Sevindim mi? Evet. Normalde bir Mac 25-30 vurup oyunu kazandiriyorsam gaza gelip mesela entry aliyordum ve 10 falan vuruyorum. Gamesens olarak eksik oldugum dogru olabilir. Nasil gelistirebilirim. DPI 1600 yaparsam sensi ne yapmam gerek acaba EDP'i sitelerine gore mi yapsam?

Sensiniz 0.4 ise 800DPI da. 1600 de 0.2 olmalı mesela.

Aim geliştirme konusunda Valorant CS'ye göre daha kolay tartışması başlattığına göre sana da gerekiyor destek.

Aim oyunu olmasa ranklarımız eşit olurdu emin ol, bana sorsan yerlerin ismini bile bilmiyorum çünkü, aramızdaki tek fark aim.

Karakter secimi olarak takima gore oynuyorum. Takimda ne eksikse o. Sage Clove Reyna neon arasi takiliyorum. Sence cyper falan ogrenmem gerekli mi? Gerekirse oncu olarak cok rahat oynamasam ve sevmesende Skye ve gekko aliyorum.
Her role bir karakter öğren.

@Kaze37 sizin fikriniz nedir?
Kendisi IGL, oyundan pek anlamaz.

@Kaze37 Değil mi dedem.

Entry olarak Reyna ve neon oynuyorum. Oncude Skye ve gekko var ancak pek iyi degilim. Gozcude Sage oynuyorum. Kontrol uzmani olarak Clove.

Gamesens ogrenmek icin ne yapmam lazim?

Entry olarak Reyna ve neon oynuyorum. Oncude Skye ve gekko var ancak pek iyi degilim. Gozcude Sage oynuyorum. Kontrol uzmani olarak Clove.

Sage iyi bir karakter değil, oynama.
Clove iyi bir smoke değil çünkü çok kısa sürüyor, çakma entry kısacası, Brimstone, Omen gibi karakterler olabilir.
Öncü olarak tejo ve Breach dene.

Sadece daha çok oynaman gerek, başka hiç bir çözümü yok.

Oyunu daha çok oynaman lazım. DM de movement ve crosshair placement çalışabilirsin.

Sage'de rahat hissettigim icin oynuyordum. Onun yerine ne onerirsiniz? DL veya kj denerim gibi geliyor.
Clove can falan aldigi icin rahat oluyor evet cakma entry. Omen denerim rahat edersem oynarim. Tejo degilde Breach deneyebilirim. Ancak bunlari rankedda denememi onerir misiniz? Bana mantikli gelmedi rankedda denemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…