Eveeet konuyu hortlatmak gibi olacak ama konunun üstünden 1 ay geçti ve bu 4 haftalık dönemde ben 4 farklı aim rutini denedim faydalı olanları yazıyorum sırasıyla.
Not : Sıralama Valorant İçin.
1. Hellian Valorant Antrenman rutini : Kuşkusuz ki One Tap ve Flick oranınızı arttırmak istiyorsanız kesinlikle bu programa bakın derim ben süre ve tekrarları 1,5 katı şeklinde yaptım sizde kendinize göre seçebilirsiniz.
2. Miyagi Valorant Antrenman rutini : Hızlı düşmanlar takip edemiyor ve aim götüremiyorsanız ateş ederken sabit kalıyor veya çömelip spray atıyorsanız bu eğitim tam size göre 1 hafta bu antrenmanı 1 hafta Hellian yaparsanız 1 aylık değişiminiz çok iyi olacağını düşünüyorum.
3. Aim lab antrenman rutinleri : İlk 2 ay çok güzel sonuçlar aldım ancak moment kasma hs atma 180 derece one tab atma gibi olaylarınız valorant içinde yaptığınız antrenmana göre çok yavaş gelişiyor ben Premium aldım harita açıklarımı kapatmak için ama DM atmak çok daha sağlıklı.
4. Kovaak antrenman rutinleri : Bu benim kendi görüşüm ancak aimlab gelişim ve nesneleri daha sade ve güzel geldi kovaak dan sonra valorant adapte olamıyordum garip geliyordu yabancı hissettiriyordu ama o sorunu aimlab da yaşamıyordum.
İşin özü 1 ay aim lab yaptıktan sonra valorant içinde antrenman yapmaya özen gösterin göz ve kas hafızası çok daha hızlı ve rahat oturuyor konu kapatılabilir.