Anladığını düşünmüyorum. Kendimi zaten geliştiriyorum, yeni taktikler öğrenip aimimi, refleksimi geliştiriyorum fakat her şey geliştirmekle olmuyor, ayrıca senin dediğin iyi oynayıp gümüş üçten altın 2'ye çıkma gibi bir şey hiç olmadı hem bende hem tanıdıklarımda, mesela arkadaşımla oyuna giriyoruz o benden başarılı olup 2. 3. oluyor ama neden bilmiyorum ona 20 kp ya veriyor ya vermiyor,1. olsam bile şu ana kadar 30 kp aldığımı hatırlamıyorum, ve tekrar söyleyeyim, benden yüksek ligde olanları yenebiliyorum, nasıl altını yenip demire veya bronza layığım?
Ayrıca takım cart curt demişsin, ya sen çok şanslısın kötü insan gelmiyor ya da biz çok şanssızız, 3 maçın 2'sinde en az 2 oynayamayan instalock geliyor, ulti kullanmayan Sage geliyor, özellikleri beceremeyen insanlar geliyor ve sorun bende mi?
Valorant'ta çok da iyi oynayamadığım zamanda öyleydi ve hala öyle, ben demir ikideydim ve yine de takımdakilerden daha iyi oynuyordum ve takımda sondan ikinci olan bronzdan iyi oynamama rağmen bir taktik verdiğimde o klasik demir algısından dolayı bana susmamı söyledi, sonuç olarak kaybettik. Ben ilerleyip bronz olsam da altın olan aynısını diyordu ve evet yine kaybettik onun sayesinde. Yani ya o çok şanslıydıda şansa bala altına geldi ya da biri onun hesabını kastı, diğer türlü altına layık değildi ama altındı, ve muhtemelen senin düşüncende olan insanlar sayesinde bu başarısızlarda bir ego oluştu ve kendinden aşağıda olan ligdekileri küçük gördüler ve sonuç

nun gibilerden daha iyiyim ve yine sonuç olarak daha kötü görülende benim, hala bahane ya da kendini geliştiremediğin için o ligde kalıyorsun dersen buyur de, fikrin değişmez ve gerçekten bu duruma düşüp anlayınca insanlar sana kendini geliştir der.