Valorant'ta altın liginden çıkılmıyor

Burda istediğim şey bu ligden nasıl çıkabilirim. Her gün aim kasıyorum fakat takımıma o kadar kotu oyuncular geliyorki oynama isteğim kalmıyor. Bu insanlardan ve karşıya gelen smurflerden kurtulmak için ne yapmam gerekiyor. Hepiniz diyorsunuz ki hata sizde falan platin 2-platin 3 elmas arkadaslarimla da oyuna giriyorum ve hepsinden iyi oynuyorum ve yine lose aliyoruz. Turkiye dışında hangi sunucuyu önerirsiniz

Yooo gümüş3 arkadaşımın hesabı çok rahat plat2yaptım. Altın 1 0kp bir arkadaşım vardı onu da yaptım ve kendi elom şu an elmas1 79kp. Bundan önceki sezon dia3 bitirdim. Eğer sen o elodan çıkamıyorsan aim ve oyun bilgisi olarak o eloya aitsindir. Bu kadar basit, şu ayakları bırakın.
Senin gibi yapanlar, smurfler ve lige göre fazla iyi oynayanlar insanların karşısına geliyor işte, sen elmasken gümüş olan birinin hesabını yükseltmişsin, karşına gelenler elmasla kapışmış oluyorlar gümüşle değil. Ve sen bu insanlara siz o lige aitmişsiniz o yüzden çıkamıyorsunuz diyemezsin.

Unlost Discord gibi sunucularda biraz takılın kendinize takım bulursunuz altın liginde. Eğer altın 3seniz ve dediğiniz gibi 25 kill alıyorsanız çıkmanız 4-5 maç sürer en fazla.

Valorant'in Discord'undan takımlarla giriyoruz ama 5 pre olduğu için hep smurf geliyor karşıya ve çıkılmiyor.

Sadece yaşayanlar bilir bu altın ligini. Smurf toksik afk dolu oyun. Daha bu sabah maçımda 3 tane afk vardı o şekilde oynadık.

Valorant'in Discord'undan takımlarla giriyoruz ama 5 pre olduğu için hep smurf geliyor karşıya ve çıkılmiyor.

Sadece yaşayanlar bilir bu altın ligini. Smurf toksik afk dolu oyun. Daha bu sabah maçımda 3 tane afk vardı o şekilde oynadık.
Ben de Altınım ve oynadığımda 3 maçtan ikisini kazanıyorum, tabii arkadaşlarla girince. Ama oyunu eğlencesine oynadığım için çoğu zaman derecesiz ve spike rush giriyorum.

Yooo gümüş3 arkadaşımın hesabı çok rahat plat2yaptım. Altın 1 0kp bir arkadaşım vardı onu da yaptım ve kendi elom şu an elmas1 79kp. Bundan önceki sezon dia3 bitirdim. Eğer sen o elodan çıkamıyorsan aim ve oyun bilgisi olarak o eloya aitsindir. Bu kadar basit, şu ayakları bırakın.
Kısacası ve örneklerle anlatırsak sen 50 yetenekle 30 yetenek olan hesaba girip 30 yeteneklilerle kapışmış ve doğal olarak onları yenmişsin ve şimdi o 30 yeteneklilere ben sizi yendim çünkü bu lige aitsiniz bahane üretmeyin mi diyorsun?

Senin gibi yapanlar, smurfler ve lige göre fazla iyi oynayanlar insanların karşısına geliyor işte, sen elmasken gümüş olan birinin hesabını yükseltmişsin, karşına gelenler elmasla kapışmış oluyorlar gümüşle değil. Ve sen bu insanlara siz o lige aitmişsiniz o yüzden çıkamıyorsunuz diyemezsin.

Kanka bu smurfler adamın her maçınamı geliyor? Zaten oyun iyi oynayınca otomatik yüksek atıyor. Gümüş3 33kp idi, bir maçla altın 2 oldu. 30+ ala ala çıktım. Ayrıca olay oda değil. Arkadaş altın elodaysa, altına aittir. Bende oldum zamanında altın gümüş. Ama asla takım cart curt demedim, hatayı kendimde arayıp geliştim. Burada smurf, takım diye bahane verip sıvışmak kolay, kendini geliştirip çıkçaksın.

Kanka bu smurfler adamın her maçınamı geliyor? Zaten oyun iyi oynayınca otomatik yüksek atıyor. Gümüş3 33kp idi, bir maçla altın 2 oldu. 30+ ala ala çıktım. Ayrıca olay oda değil. Arkadaş altın elodaysa, altına aittir. Bende oldum zamanında altın gümüş. Ama asla takım cart curt demedim, hatayı kendimde arayıp geliştim. Burada smurf, takım diye bahane verip sıvışmak kolay, kendini geliştirip çıkçaksın.
Anladığını düşünmüyorum. Kendimi zaten geliştiriyorum, yeni taktikler öğrenip aimimi, refleksimi geliştiriyorum fakat herşey geliştirmekle olmuyor, ayrıca senin dediğin iyi oynayıp gümüş üçten altın 2 ye çıkma gibi birşey hiç olmadı hem bende hem tanıdıklarımda, mesela arkadaşımla oyuna giriyoruz o benden başarılı olup 2. 3. oluyor ama neden bilmiyorum ona 20 kp ya veriyor ya vermiyor,1. olsam bile şuana kadar 30 kp aldığımı hatırlamıyorum,ve tekrar söyleyeyim, benden yüksek ligde olanları yenebiliyorum, nasıl altını yenip demire veya bronza layığım?
Ayrıca takım cart curt demişsin , ya sen çok şanslısın kötü insan gelmiyor yada biz çok şanssızız, 3 maçın 2 sinde en az 2 oynayamayan instalock geliyor, ulti kullanmayan sage geliyor,özellikleri beceremeyen insanlar geliyor ve sorun bendemi?
Valorantta çokta iyi oynayamadığım zamanda öyleydi ve hala öyle ,ben demir ikideydim ve yinede takımdakilerden daha iyi oynuyordum ve takımda sondan ikinci olan bronzdan iyi oynamama rağmen bi taktik verdiğimde o klasik demir algısından dolayı bana susmamı söyledi, sonuç olarak kaybettik.Ben ilerleyip bronz olsamda altın olan aynısını diyordu ve evet yine kaybettik onun sayesinde. Yani ya o çok şanslıydıda şansa bala altına geldi yada biri onun hesabını kastı,diğer türlü altına layık değildi ama altındı,ve muhtemelen senin düşüncende olan insanlar sayesinde bu başarısızlarda bir ego oluştu ve kendinden aşağıda olan ligdekileri küçük gördüler ve sonuç:eek:nun gibilerden daha iyiyim ve yine sonuç olarak daha kötü görülende benim,hala bahane yada kendini geliştiremediğin için o ligde kalıyorsun dersen buyur de, fikrin değişmez ve gerçekten bu duruma düşüp anlayınca insanlar sana kendini geliştir der.

Valorant'ta altından çıkmak için aim ve oyun bilgimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Hiçbir zaman toksiklik yapmıyorum. Maçlarda hep 20 civarı kill alıyorum, düellocu aldığım zamanlarda sitelara rahatlıkla girebiliyorum fakat bir türlü takıma doğru düzgün oynayan insan gelmiyor. Çoğunlukla direkt duellocu kilitliyorlar site girmiyorlar, smoke alan smoke atmıyor. Zaten oyun smurf dolu karşıya 2 elde 1 smurf geliyor. Maçlarda iletişim desen 0 kimse mikrofon bile basmıyor. Bu ligden nasıl kurtulabilirim? 5 pre girmeyi çok denedim ama karşıya da 5 pre geldiği için illa 1 tane yucelik-immo adam gelip arkadaşlarını boostluyor ve kaybediyorum.

Oynarsan cikarsin, pre bul oyle gir. Ben nasıl ciktiysam sende oyle cikacaksin :D

Anladığını düşünmüyorum. Kendimi zaten geliştiriyorum, yeni taktikler öğrenip aimimi, refleksimi geliştiriyorum fakat her şey geliştirmekle olmuyor, ayrıca senin dediğin iyi oynayıp gümüş üçten altın 2'ye çıkma gibi bir şey hiç olmadı hem bende hem tanıdıklarımda, mesela arkadaşımla oyuna giriyoruz o benden başarılı olup 2. 3. oluyor ama neden bilmiyorum ona 20 kp ya veriyor ya vermiyor,1. olsam bile şu ana kadar 30 kp aldığımı hatırlamıyorum, ve tekrar söyleyeyim, benden yüksek ligde olanları yenebiliyorum, nasıl altını yenip demire veya bronza layığım?
Ayrıca takım cart curt demişsin, ya sen çok şanslısın kötü insan gelmiyor ya da biz çok şanssızız, 3 maçın 2'sinde en az 2 oynayamayan instalock geliyor, ulti kullanmayan Sage geliyor, özellikleri beceremeyen insanlar geliyor ve sorun bende mi?
Valorant'ta çok da iyi oynayamadığım zamanda öyleydi ve hala öyle, ben demir ikideydim ve yine de takımdakilerden daha iyi oynuyordum ve takımda sondan ikinci olan bronzdan iyi oynamama rağmen bir taktik verdiğimde o klasik demir algısından dolayı bana susmamı söyledi, sonuç olarak kaybettik. Ben ilerleyip bronz olsam da altın olan aynısını diyordu ve evet yine kaybettik onun sayesinde. Yani ya o çok şanslıydıda şansa bala altına geldi ya da biri onun hesabını kastı, diğer türlü altına layık değildi ama altındı, ve muhtemelen senin düşüncende olan insanlar sayesinde bu başarısızlarda bir ego oluştu ve kendinden aşağıda olan ligdekileri küçük gördüler ve sonuç:eek:nun gibilerden daha iyiyim ve yine sonuç olarak daha kötü görülende benim, hala bahane ya da kendini geliştiremediğin için o ligde kalıyorsun dersen buyur de, fikrin değişmez ve gerçekten bu duruma düşüp anlayınca insanlar sana kendini geliştir der.

Kankacım sana daha 2satır konuşsam anlamayacaksın. O zaman sana bir soru soracağım, bu elodan çıkanlar nasıl çıktı? Tanıdıkların? Ben? Ya da herhangi bir kişi. Yetenek meselesi, eğer ben plat olacağım ve platta sabit kalacağım net platım diyorsan tüm Gold'lardan iyi olacaksın onu bunu geçtim diğer insanlar nasıl çıkıyor o zaman? Ne güzel aim vs. oyun bilgisi geliştiriyorsan çıkarsın elbet eğer hala çıkamıyorsan gelişmende daha plat seviyesine çıkmamamışsındır. Çabalacaksın, hayatı kendinde arıcaksın. Takım cart curt demen sana ne bir şey katar ne de bir şey katar. Neyse takıl sen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı