Valorant'ta altın liginden çıkılmıyor

Kankacım sana daha 2satır konuşsam anlamayacaksın. O zaman sana bir soru soracağım, bu elodan çıkanlar nasıl çıktı? Tanıdıkların? Ben? Ya da herhangi bir kişi. Yetenek meselesi, eğer ben plat olacağım ve platta sabit kalacağım net platım diyorsan tüm Gold'lardan iyi olacaksın onu bunu geçtim diğer insanlar nasıl çıkıyor o zaman? Ne güzel aim vs. oyun bilgisi geliştiriyorsan çıkarsın elbet eğer hala çıkamıyorsan gelişmende daha plat seviyesine çıkmamamışsındır. Çabalacaksın, hayatı kendinde arıcaksın. Takım cart curt demen sana ne bir şey katar ne de bir şey katar. Neyse takıl sen.

Ben plat seviyesinde değilim, ama senin mantığına bakarsak benim altını yenememem lazım ama yeniyorum, bazen benden alt ligde olması gerekenler bile yeniyor beni, üst lige çıkıp aslında becerisi çok olmayan insanlarda olay şu oluyor, onları takım taşımış oluyor, veya ortak hesap sahipleri oluyorlar, en basiti de senin arkadaşlarına yaptığın gibi birine verip yükselmesini sağlıyorlar. Ayrıca birkaç mesajdır hatayı kendinde ara geliştir demişsin, ben hatalı olunca kabul ediyorum, muhtemelen senin düşündüğünün aksine herşeye takım cart curt demiyorum, hatam olursa kabul ederim ve hatamı düzeltmeye çalışırım ama hata bende değilse yada benim hatamın aksine takımdakinin hatası takımı kötü şekilde etkiliyorsa ben niye o kişiyi suçlamayıp kendimi suçlayayım? Kendimide gayet düzenli geliştiriyorum, hem girdiğim maçlardaki tecrübem olsun, hem izlediğim videolar olsun, hem poligondaki testler olsun. Ayrıca her maça denk geldiğini söylemedim ben, her maça denk gelse zaten bronz bile olamam, ama çok denk geliyorlar ve insanın birkaç lig yükselmesini engelliyorlar ve bir süreden sonra sinir bozuyor.

Bunun bir bahanesi yok. Altın liginden çıkamıyorsanız o lige layıksınızdır. Karşınıza her el smurf gelme ihtimalı yok. Her zaman takımı suçlayamazsınız.
Tam profil fotoğrafına uygun konuşmuşsun hocam helal olsun :)

Ben de dün Gold 2 çıktım, maçlarıma troll geldi. 33 puan kasabildim ama üst üste iyi oynadığınız da MMR artıyor ve kazanınca 20 puan üstü veriyor (iyi bir oyun geçirdiyseniz). Ben kaybettim en fazla 15 puan kesti.

Bu oyunda takımın olsa diamond'a kadar rahatlıkla oynarsın. Takımdakiler yapması ve yapmaması gereken şeyleri bildikten sonra oyun aşırı şekilde kolaylaşıyor. Ben de altından çıkamıyorum. Her oyun 30 kill al, mvp ol, bir taraflarını yırt ama 9v1 oyun kazanmak için üstün yeteneklerinin olması lazım. Bazen ne hikmetse öyle temiz bir takım geliyor ki, efor harcamadan, 10-15 kill alarak oyunu rahatlıkla kazanıyorsun, neden? Takımındakiler beynini kullanmayı biliyor çünkü. Aim falan bu liglerde hikaye, emin olun hikaye. Aim farkı diamond'dan sonra çalışır, bu liglerde önemli olan şey beyin. Shift bas, rotate yapmayı bil, camplemeyi bil, karşına smurf gelmediyse çoğu oyunu kazanırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı