S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar önceden çok kötü oynardım, şimdi yücelik immolara kafa tutuyorum. Garip bir şekilde performansım arttı. Durduk yere niye böyle oldu sizce?
Arkadaşlar önceden çok kötü oynardım, şimdi yücelik immolara kafa tutuyorum. Garip bir şekilde performansım arttı. Durduk yere niye böyle oldu sizce?
K kivansteiger Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 21 19 Nisan 2024 #2 Garip bi soru olmuş ama elin alışmıştır artık oyuna hocam başka neden olacak
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 19 Nisan 2024 #3 Rekabetçide karşına immo-yüce geliyorsa zaten o elodasındır, kötü değilsindir. DM'de vurup seviniyorsan yaşın 16 olmalı en fazla.
Rekabetçide karşına immo-yüce geliyorsa zaten o elodasındır, kötü değilsindir. DM'de vurup seviniyorsan yaşın 16 olmalı en fazla.
N1ght5 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #4 Slenders dedi: Arkadaşlar önceden çok kötü oynardım, şimdi yücelik immolara kafa tutuyorum. Garip bir şekilde performansım arttı. Durduk yere niye böyle oldu sizce? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynadıkça kendini geliştirmişssin dostum ne güzel.
Slenders dedi: Arkadaşlar önceden çok kötü oynardım, şimdi yücelik immolara kafa tutuyorum. Garip bir şekilde performansım arttı. Durduk yere niye böyle oldu sizce? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynadıkça kendini geliştirmişssin dostum ne güzel.
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #5 armas dedi: Rekabetçide karşına immo-yüce geliyorsa zaten o elodasındır, kötü değilsindir. DM'de vurup seviniyorsan yaşın 16 olmalı en fazla. Genişletmek için tıkla... dm de vurmuyorum ki ranked da armas dedi: Rekabetçide karşına immo-yüce geliyorsa zaten o elodasındır, kötü değilsindir. DM'de vurup seviniyorsan yaşın 16 olmalı en fazla. Genişletmek için tıkla... 18 yaşındayım hocam, evet sevindim çünkü geçmişte hep zorbalanırdım kötü oynuyorsun falan diye şimdi duo girmek istiyorlar istemsizce bir özgüven geldi ya
armas dedi: Rekabetçide karşına immo-yüce geliyorsa zaten o elodasındır, kötü değilsindir. DM'de vurup seviniyorsan yaşın 16 olmalı en fazla. Genişletmek için tıkla... dm de vurmuyorum ki ranked da armas dedi: Rekabetçide karşına immo-yüce geliyorsa zaten o elodasındır, kötü değilsindir. DM'de vurup seviniyorsan yaşın 16 olmalı en fazla. Genişletmek için tıkla... 18 yaşındayım hocam, evet sevindim çünkü geçmişte hep zorbalanırdım kötü oynuyorsun falan diye şimdi duo girmek istiyorlar istemsizce bir özgüven geldi ya