Valorant'ta art arda drop yeme sorunu

İşletim sistemi
Windows 11

Efecan Daştan

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb
SSD veya HDD modeli
2tb ssd
Ekran kartı
Apu sistem
İşlemci
Amd ryzen 5 7600x
Arkadaşlar Valorant'ı açtım oyuna girdim art arda drop yiyorum oyunu kapatıyorum bilgisayar drop yemeye başlıyor Valorant'ı açtıktan sonra oluyor hep çok saçma bir sorun yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni yeni mi oluyor.
Bu sorun olur olmaz burada konu oluşturdum

Oyunu kapattığım halde pc de Bi kasma ardından siyah ekran 2 veya 3 saniye amd hata rapor etme aracı çıkıyor bir sürücü de zaman aşımı meydana geldi diyor

Dostum selam. Muhtemelen ısınma olabilir. RAM darboğaz yapıyor olabilir. SSD M.2 değilse o da yapar. Aklıma bunlar geldi bir bak istersen 🙏🏻
GoodRam 2TB IRDM PRO Heatsink Gen4x4 M.2 2280 NVMe SSD (7000MB Okuma / 6850MB Yazma) | ITOPYA ssd budur

Son düzenleme:
Bu sorun olur olmaz burada konu oluşturdum.

Oyunu kapattığım halde PC de bir kasma ardından siyah ekran 2 veya 3 saniye AMD hata rapor etme aracı çıkıyor bir sürücü de zaman aşımı meydana geldi diyor.

GoodRam 2TB IRDM PRO Heatsink Gen4x4 M.2 2280 NVMe SSD (7000MB Okuma / 6850MB Yazma) | ITOPYA SSD budur.

Kral çözdün mü ayni sorunu bende yaşıyorum Valorant'ya giriyorum maca girdikten sonra ya da poligona 5-10 saniye sonra drop yemeye basliyor ve baktim CPU ve GPU kullanii drop yiyor kasma aninda ikisi de ve PC restart atana kadar her 2 saniyede bir 3 saniyeligine duruyor ve AMD uygulamasi driverlar timeout oldu diyor eger cozum bulamazsam iade edecegim kartim 9060XT 16 GB.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı