Uzun bir aradan sonra Valorant'ı yükledim, iki-üç ay önce her maça girdiğimde 800-900 pinglere çıkıyordu ve bugün de yaptı. Mecbur çık gir yapmak zorunda kaldım ancak 270 gün ban attı.
Uzun bir aradan sonra Valorant'ı yükledim, iki-üç ay önce her maça girdiğimde 800-900 pinglere çıkıyordu ve bugün de yaptı. Mecbur çık gir yapmak zorunda kaldım ancak 270 gün ban attı.
Geçmiş olsun hocam. Bu kadar uzun süre ban yediğinize göre bu ilk sefer değil. Banın açılacağını sanmıyorum ama siz yine de ticket açmayı deneyin, sonuçta bir şey kaybetmezsiniz.
Sürekli tekrarlanırsa evet, uzun süre ban atacaktır. Dikkatli olmak lazım. Oynayamayacaksanız veya disconnect problemleri çekecekseniz ölüm kalım maçı oynayın. Onda çıktığınızda uzaklaştırma olmuyor.