Valorant'ta çık gir yapınca 270 gün ban yemek

efekaya1312

Femtopat
Daha fazla  
Uzun bir aradan sonra Valorant'ı yükledim, iki-üç ay önce her maça girdiğimde 800-900 pinglere çıkıyordu ve bugün de yaptı. Mecbur çık gir yapmak zorunda kaldım ancak 270 gün ban attı.

Uzun bir aradan sonra Valorant'ı yükledim, iki-üç ay önce her maça girdiğimde 800-900 pinglere çıkıyordu ve bugün de yaptı. Mecbur çık gir yapmak zorunda kaldım ancak 270 gün ban attı.

Bunu bize yazmadan önce Riot Games'e yazdiniz mi?

Hocam büyük ihtimalle diğer hocalarımın da dediği gibi birkaç kez daha ceza yemişiniz ve üstüne bu sefer de yiyince 270 gün ban atmış.

Çünkü tek seferde 270 gün ban atması olası bir şey değil.

Benimde bazen internetim gidiyor. Kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Tekrar olursa bende mi uzun süre ban yiyeceğim?

Sürekli tekrarlanırsa evet, uzun süre ban atacaktır. Dikkatli olmak lazım. Oynayamayacaksanız veya disconnect problemleri çekecekseniz ölüm kalım maçı oynayın. Onda çıktığınızda uzaklaştırma olmuyor.

geçmiş olsun bende 1 yıl yedim ticket attım ama sonuç yok tek seferde yemediysen açmazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı