Valorantta değerlere hakaret eden kişi sayısı çok fazla

Aristoz

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle ne diyeceğimi bilmiyorum ben bu illet oyunu yaklaşık 1 senedir oynuyorum fakat son günlerde iyice sapıtmaya başladı bilmem Allah'a küfür etmeler, Atatürk'e saygısızlık yapanlar CS'de hiç böyle şeyler karşıma çıkmıyordu. Valorant da ise 2 maçta bir böyle insanlar çıkıyor bu oyun neden böyle geçen Allah'a küfür eden bir adam içini boş yere sinirimden ağlamıştım. Çok dokunuyor insana Riot bile bile mi toplamış bu kitleyi? Neden sadece bu oyunda böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, öncelikle ne diyeceğimi bilmiyorum ben bu illet oyunu yaklaşık 1 senedir oynuyorum fakat son günlerde iyice sapıtmaya başladı bilmem Allah'a küfür etmeler, Atatürk'e saygısızlık yapanlar CS'de hiç böyle şeyler karşıma çıkmıyordu. Valorant da ise 2 maçta bir böyle insanlar çıkıyor bu oyun neden böyle geçen Allah'a küfür eden bir adam içini boş yere sinirimden ağlamıştım. Çok dokunuyor insana Riot bile bile mi toplamış bu kitleyi? Neden sadece bu oyunda böyle?
Hocam aşırı pinginiz yoksa başka sunuculara geçin. Bir tek İstanbul sunucusunda var bu olay.

Riot Games nerdeyse herkesin erişebileceği oynaması aslında keyifli olan ücretsiz online oyunlar ile kitlesini oluşturuyor. Oyunlara ulaşılabilirlik açısından ülkemizde de genel olarak oyunları çok popüler. Oyunun sahip olduğu kalabalık elbette böyle insanları çıkarıyor, biraz toplumsal ahlak biraz da nerede çokluk muhabbeti bana göre.

Bazıları bilerek yapıyor ve bazen hak veriyorum o kişilere. Adam durup dururken kötü oynadı diye küfür ediyor ona, o da onu kızdırmak için Allah'ına falan küfür ediyor. Burada asıl olay değerlere küfür edilmesi değil. Neden illa küfür ediliyor?

Bazıları bilerek yapıyor ve bazen hak veriyorum o kişilere. Adam durup dururken kötü oynadı diye küfür ediyor ona, o da onu kızdırmak için Allah'ına falan küfür ediyor. Burada asıl olay değerlere küfür edilmesi değil. Neden illa küfür ediliyor?
Çünkü küfür edince rahatladığını hissediyor.

Ping fazla değilse yabancı sunuculara geçin hocam. Takım arkadaşımla ajanı önce seçtik diye küfür yedik ve eşleşmeyi bozdu. İstanbul sunucusunda maalesef böyle olaylar oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı