Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #11 ysfakbyr06 dedi: Aynen bende zevk almak için oynuyorum. Aimi en fazla 5 dk çalışıp oyun giriyorum. Genişletmek için tıkla... Aim çalışmak için vaktiniz yoksa yetenek öğrenin o zaman. İnternette çok fazla rehber var özellikle smoke veya gözcü oynuyorsanız.
ysfakbyr06 dedi: Aynen bende zevk almak için oynuyorum. Aimi en fazla 5 dk çalışıp oyun giriyorum. Genişletmek için tıkla... Aim çalışmak için vaktiniz yoksa yetenek öğrenin o zaman. İnternette çok fazla rehber var özellikle smoke veya gözcü oynuyorsanız.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #12 ysfakbyr06 dedi: Aynen bende zevk almak için oynuyorum Aimi en fazla 5 dk çalışıp oyun giriyorum Genişletmek için tıkla... Kendinize 2 tane main blirleyin onları çalışın daba basit yol.
ysfakbyr06 dedi: Aynen bende zevk almak için oynuyorum Aimi en fazla 5 dk çalışıp oyun giriyorum Genişletmek için tıkla... Kendinize 2 tane main blirleyin onları çalışın daba basit yol.
Y ysfakbyr06 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 595 20 Eylül 2023 #13 Paper.C dedi: Aim çalışmak için vaktiniz yoksa yetenek öğrenin o zaman. İnternette çok fazla rehber var özellikle smoke veya gözcü oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Yetenekten kastınız skill öğrenmek mi ben Sova Reyna Sage oynuyorum
Paper.C dedi: Aim çalışmak için vaktiniz yoksa yetenek öğrenin o zaman. İnternette çok fazla rehber var özellikle smoke veya gözcü oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Yetenekten kastınız skill öğrenmek mi ben Sova Reyna Sage oynuyorum