Valorant'ta ekran donuyor

Beygir55

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir yaşadağım problemi bir türlü çözemediğim için belki bir başka yaşayan ve çözmüş kişi vardır diye umut ederek konuyu açıyorum.

Problemi anlatmam gerekirse ise Valorant'ta maç sırasında silah mağazası ya da ayarlar ekranını açmaya çalıştığımda oyunum belirli bir süre takılıyor ama asıl anlayamadım sorun ise şu maçın başlarında hiçbir problem yokken tur sayısı ilerledikçe takılmaya başlıyor ve süresi gitgide uzuyor örneğin 5-6. turdayken anlık takılmalar oluyorken 9-9. turlara geldiğim zaman bu süre 3-4 saniyeleri buluyor tur sayılarını aşağı yukarı tahmini verdim çünkü her seferinde farklılık gösteriyor.

Ve ne zaman mağaza için b tuşuna ya da ayarlar için ESC tuşuna basarsam hem oyunum takılıyor hem skor tablosunda oyundan düşmüşüm gibi bağlantımın koptuğunu gösteriyor sorunun neden kaynaklı olduğunu halen anlayamadım.

Riot yetkililerine bilet gönderdiğim zamanlarda ise NVIDIA sürücüsünü güncellemem gerektiğini bilgisayarın çok ısındığı gibi problemlerden kaynaklı olabileceğini söylediler fakat ben bir süre sonra yeni bir bilgisayar aldım ama fakat hiçbir şey değişmedi sorun halen devam etmekte ve benim hiç anlayamadım kısım ise bu 5-6. turlada ufak ufak anlık takılmaların yaşandığını söylediğim kısımda ise b ya da ESC tuşuna arka arka basmama rağmen FPS grafiğinde herhangi bir düşüş olmuyor ama ekran takılmaya devam ediyor umarım yardımcı olabilirsiniz.

Gerekirse diye bilgisayar sistemim bunlar:
İşlemci: Ryzen 9 7940HX.
Ekran kartı: RTX 4060.
RAM: 32 GB 5200 MHz.
SSD: 1 TB.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı