Valorant'ta elo neden yükselmez?

sherlocks

Centipat
Daha fazla  
10 ay once başladım oyuna. Eylül aylarında aimimden mı kaynaklı bilmiyorum bronzdan gumus 3'e yenilgisiz cıktım. Birkaç ay gumus 3 de kaldım kaliteli bir eloydu altın falan da geliyordu solo oynadıgım ıcın golda cıkmakta zorlanmıstım ama yakındım. Fakat şu an bronz 3 gumus 1 arası gıdıp geliyorum neyı yanlış yaptığımı bilmiyorum her maç elımden gelenı yapıyorum kıll sayım yuksek hep, oynadıgım şeylerı oynuyorum her karaktere de acıgım ama sorunu anlamadım. DPI 800 sensim 0.13. asıl elomun gumus 3 altın 1 oldugunu dusunuyorum. Aim Lab calısmaya calısıyorum birkaç gundur. Aim Lab playlıst onerısı ve genel önerileri olan var mı?
Valorant hesabım sherlock#utku.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rank sıfırlaması yüzünden çoğu kişi farklı eloda.
İmmortal arkadaşlarım yücelik, ben yücelik iken plat 3 attı, şu an dia 3'e kadar çıktım ancak hiç giresim kalmadı bu olaydan sonra.

Aimini geliştir, gamesense geliştir. Nasıl geliştireceğini biliyor musun?

Rank sıfırlaması yüzünden çoğu kişi farklı eloda.
İmmortal arkadaşlarım yücelik, ben yücelik iken plat 3 attı, şu an dia 3'e kadar çıktım ancak hiç giresim kalmadı bu olaydan sonra.

Sen ne anlarsın Valorant'dan cüce 3.

Kendi kill sayın fazlaysa takım bulabilirsin. Nasıl olsa takım kötü olduktan sonra vursan ne olur vurmasan. Kendine uygun takım veya arkadaşlarınla girersen elo atlaman için iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca hesabına yazana göre 22.4% HS oranın var. HS atmayı daha çok ön plana atsan daha iyi olur. Tabii kendi fikrine kalmış istersen spray de atabilirsin. Nasıl rahat ediyorsan.

10 ay once başladım oyuna. Eylül aylarında aimimden mı kaynaklı bilmiyorum bronzdan gumus 3'e yenilgisiz cıktım. Birkaç ay gumus 3 de kaldım kaliteli bir eloydu altın falan da geliyordu solo oynadıgım ıcın golda cıkmakta zorlanmıstım ama yakındım. Fakat şu an bronz 3 gumus 1 arası gıdıp geliyorum neyı yanlış yaptığımı bilmiyorum her maç elımden gelenı yapıyorum kıll sayım yuksek hep, oynadıgım şeylerı oynuyorum her karaktere de acıgım ama sorunu anlamadım. DPI 800 sensim 0.13. asıl elomun gumus 3 altın 1 oldugunu dusunuyorum. Aim Lab calısmaya calısıyorum birkaç gundur. Aim Lab playlıst onerısı ve genel önerileri olan var mı?
Valorant hesabım sherlock#utku.

Hocam ne yaparsan yap, tek başına çıkabileceğin rank sınırlı. Bir takım kurmak tek çözüm.

Oyunda ranklar zaman geçtikçe tabiri caizse "çürüdüğü" için her kısım güncellemesinde yeni rankınız bir önceki kısımdaki en yüksek rankınızın en az 3-4 rank altında olur, çünkü oyuncular sürekli olarak gelişmeye devam ettiği için onların rank atlayışının yavaşlatılması için böyle bir sistem var, bu yüzden 2020'de elmas elo olan birisi 2025'te demir elodan başlayabilir, çünkü 2020'da elmas eloyu hak eden performans artık bronz eloya çıkmaya bile yetmiyordur.

Aşağı inen bir yürüyen merdivende yukarı çıkmaya çalışmak gibi bir şey diyebiliriz.

Mesela ben Eylül 2022'de oyuna demir 2 olarak başladım ve Eylül 2024'te oyunu bırakmadan önce bronz 3 idim (gördüğüm en yüksek rank 8. bölüm 2. kısımda gümüş 2 idi), YKS'den sonra Temmuz-Ağustos gibi oyuna tekrar başlarsam büyük ihtimalle beni demir 3-bronz 1 arasına atacak.

Eğer sınavlar düzgün geçerse ve oyuna tekrar başlarsam pre girmeyi deneyebiliriz. "misty rosetta#TR99".

Technopat Haberler

Geri
Yukarı